G. Fodor Gábor hírek

Ismert személy › G. Fodor Gábor

Bookline: Leiner Laura, Richard Osman és G. Fodor a top3-ban

21.06.09 13:28

A Bookline májusi sikerlistája azt mutatja meg, hogy mennyire sokszínű az olvasóközönség: a sikerlista első helyén Leiner Laura Higgy nekem című ifjúsági regénye áll, a második helyen Richard Osman krimije A csütörtöki nyomozóklub…

G. Fodor: A 2022-es választások tétje inkább az, hogy folytatja-e a Fidesz

21.05.05 11:29

A Századvég Alapítvány elnökével a Telex azután interjúzott, hogy G. Fodor Gábor kiadott egy könyvet az elmúlt tíz év politikájáról Az Orbán-szabály címmel. A beszélgetésben szó esett a kormány nézeteiről, az ellenzékről és a jövő évi választás esélyeiről is.

Cikket írt a férjéről, egyben főnökéről, annak új könyvéről és a közös Orbán-imádatukról

21.05.01 10:17

Fodor-Horváth Zsófia a Magyar Hírlapba írt dicshimnuszt, amiben valamiért újra és újra egy pincében ragadt, álomvilágban rekedt, agresszív eszelőshöz hasonlítja G. Fodor Gáborról.

Az őrület uralkodik, a józan ész lázad ma Európában

21.04.30 06:34

G. Fodor Gábor új könyve egy politikai nemzedék feladatvállalásáról szól, amelynek az a küldetése, hogy sikerre vigye a magyarok ügyét.

Megjelent G. Fodor Gábor Az Orbán-szabály című kötete

21.04.22 07:58

Hogyan lett egy 25 éves, tehetséges, érzékeny fiatalemberből megkerülhetetlen, közösségének stabil jövőt biztosító politikus?

A(z) "G. Fodor Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nagyon bejött az Orbán-könyv, majdnem megszorongatta Leiner Laurát is

A májusi eladási listán dobogós lett G. Fodor Gábor

Politikus

Eb 2020: „Mi, magyarok” – Orbán Viktor is posztolt a bravúrpont után

Mint ismert, a magyar válogatott óriási küzdelemben 1–1-es döntetlent ért el Franciaország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörében. Az elképesztő bravúr után Orbán Viktor miniszterelnök is posztolt a hivatalos…

Közélet

Orbán Viktor: A liberálisok azok, akik a szabadság ellen vannak

A miniszerelnök interjút adott Jaime Nogueira Pinto portugál politológus-újságírónak. A liberálisok mellett Kína és Oroszország is szóba került.

 

Kategória ajánló