Fűtés hírek

Gazdaság › Fűtés

Újabb rezsicsökkentési hullám kezdődhet?

Ma 07:55

Bár a közműhivatal rendületlenül vizsgálja a lakosság fűtési rezsijét, az utóbbi öt évben nem találtak okot a rezsicsökkentésre. Változás követezhet.

A szén-monoxid-mérgezés nyáron is létező veszély

20.07.02 07:04

Sokan a fűtési szezonhoz kötik ezeket az eseteket, holott több háztartásban egész évben gázüzemű, fali vízmelegítővel, kazánnal állítják elő a meleg vizet.

Egészen elképesztő, mit találtak a kutatók a budapesti ivóvízben

20.06.27 11:46

A Duna fővárosi szakaszán 52 féle gyógyszerhatóanyag jelenlétét lehet kimutatni a folyó vizéből. Ezek közül 32 az ivóvízbe is bekerül. Az adatokat magyar kutatóknak köszönhetjük, akik azt vizsgálták, hogy a természetes parti szűrés

Felvidék: Az elmúlt száztíz év legnagyobb beruházása a Selye Gimnáziumban

20.06.09 18:07

Megújul a világítás, korszerűsödik a fűtésrendszer, kicserélik az ablakokat, restaurálják a stukkókat, illetve hőszigetelik a tornatermet – több mint 1,7 millió eurós beruházás a patinás komáromi gimnáziumban

Jók a főváros adottságai a geotermikus energia fűtési célú hasznosítására

20.06.04 07:13

Kelenföld, Kispest és Újpest gázalapú távfűtő központjainak gázfelhasználását 30-50 százalékban kiválthatná termálvízalapú fűtés, Rákospalotán az egészét.

Gazdaságos fűtés? Hőszivattyúval lehetséges!

20.05.31 08:58

A hőszivattyút azoknak találták ki, akik környezettudatosak, érdeklődnek a korszerű technológiai megoldások iránt és legfőképpen spórolni akarnak a rezsin.

Rókamentés: Buszsofőr segített a védtelen kisrókán

20.05.26 18:58

A sérült állat az út szélén hevert, amikor a 63-as járat vezetője észrevette. A szakadó esőben félreállt, majd a buszba tette, ahol fűteni kezdett. Az egyik utas még a trikóját is odaadta, azzal takargatták be, így menekült meg az átfagyott állat.

Rendkívüli szabályokat vezet be a Főtáv a nyárra

20.05.14 18:16

Rendkívüli szabályokat vezet be a koronavírus-járvány miatt a Főtáv a nyári karbantartásokra – közölte a társaság csütörtökön.

A(z) "Fűtés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Újabb rezsicsökkentési hullám kezdődhet?

Bár a közműhivatal rendületlenül vizsgálja a lakosság fűtési rezsijét, az utóbbi öt évben nem találtak okot a rezsicsökkentésre. Változás követezhet.

Gazdaság

Több mint 1500 köbméter tűzifára pályázhatnak intézmények

Több mint 1500 köbméter, az első körhöz hasonlóan többnyire tűzifára pályázhatnak intézmények az elkobzott fatermékek közérdekű felhasználására hirdetett pályázat kedden induló második fordulójában – közölte a Nemzeti…

Gazdaság

Ismét kinyit a Búza téri ügyfélszolgálati iroda

Az új koronavírus járvány miatt átmenetileg felfüggesztett személyes ügyfélfogadásra ismét lehetősége lesz a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a…

Közélet

Dvsc: Kondás marad, 1.2 milliárdos költségvetés az NB II-ben

„A DVSC az NB II-ben is ugyanakkora összeggel gazdálkodhat, mint az első osztályban” – nyilatkozta Papp László, Debrecen polgármestere a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A város a klub megvásárlása után…

 

Kategória ajánló