Fürdőszövetség hírek

Életmód › Fürdőszövetség

A fürdők pünkösdi nyitása a reális és biztonságos a fürdőszövetség szerint

20.05.06 15:33

A Magyar Fürdőszövetség véleménye szerint a magyarországi fürdők üzemeltetőinek hogy higgadtan kell értelmezniük a kijárási korlátozás hétfőn életbe léptetett enyhítését.

Tényleg kinyitnak a strandok?

20.05.04 12:17

Az április 30-án megjelent kormányrendelet értelmében vidéken május 4-től látogathatóak lesznek a strandok és a szabadtéri fürdők. A Magyar Fürdőszövetség szerint azonban legjobb esetben is csak hetek múlva nyithatnak ki.

120 millió kellene, hogy kinyithasson a strand

20.05.04 11:52

A strand két medencéjének felújítási költsége 100-120 millió forint, enélkül szinte biztosra vehető, hogy hiába oldja fel az Orbán-kormány a korlátozásokat, nem tud kinyitni a fürdő.

Fürdőszövetség: javaslatcsomag az ágazat újraindításához

20.04.20 19:40

Javaslatcsomagot dolgozott ki a fürdőágazat koronavírus-járványt követő újraindításához a Magyar Fürdőszövetség - mondta Boros László Attila, a szövetség elnöke.

Intsen búcsút a télnek: szökjön ki egy fürdőbe!

20.02.21 16:10

Összesen 26 magyarországi fürdő várja kedvezményekkel a vendégeket február 29-én, szombaton, miután a Magyar Fürdőszövetség szökőév alkalmából 2020-ban meghirdette a Szökjön ki egy fürdőbe akciót.

A(z) "Fürdőszövetség" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A pünkösdi hosszú hétvégére nyit ki a legtöbb strand és fürdő

A fürdőszövetség elnöke az RTL Híradónak azt mondta, szerinte legkésőbb június végére az összes strand és fürdő kinyit majd.

Életmód

Siófokon nem újdonság a strandjárőr, idén a távolságtartásra is figyelnek

“Egyenpólós strandjárőröket a korábbi években is alkalmazott a siófoki strandokat fenntartó Balaton-parti Kft. a város fizetős strandjain, az idei szezonban csak kibővül a feladatkörük azzal, hogy felhívják a fürdőzők…

Közélet

Visszakozott a rendőrség: nem kell kifizetni a 200 ezres bírságot a három fiatalnak vidéki útjuk miatt

Döntésüket azzal indokolták, hogy május 18-án - a szabálysértés elbírálásakor - megszűnt a kijárási korlátozás.

Életmód

Készüljön fel mindenki, mert vasárnap ismét zárva lesznek a boltok

A pünkösdi hosszú hétvége miatt visszatér az időleges vasárnapi boltzár az országban. Lesznek azonban olyan üzletek, amelyek az ünnep ellenére is nyitva tartanak.

 

Kategória ajánló