Fülöp herceg hírek

Ismert személy › Fülöp herceg

Az angol királynő férje, Fülöp herceg már arról beszél, milyen temetést szeretne magának

20.03.24 17:25

Szerény temetést kíván a brit nemes, nagy felhajtás nélkül. A brit uralkodónő, II. Erzsébet férje nemrégiben állt elő azzal, nem szeretné, ha túlzásba vinnék a búcsúztatót, amikor majd örök nyugalomra helyezik őt. Az idős herceg igyekezett…

Elhagyta a kórházat a brit uralkodó férje

19.12.24 13:13

Távozott a kórházból kedden Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet királynő férje.     A 99. évében járó Fülöp herceg pénteken feküdt be ...

Új hírek a kórházba került Fülöp hercegről

19.12.21 22:31

Szombaton is kórházban volt még Fülöp edinburghi herceg, II. Erzsébet királynő férje, de brit médiaértesülések szerint jól van, és van esély arra, hogy részt vehet a királyi család hagyományos karácsonyi ebédjén.

Kórházban a brit uralkodó férje

19.12.20 19:13

A 99. évében járó Fülöp herceg elővigyázatossági okokból feküdt be a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházba.

A(z) "Fülöp herceg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Koronavírus: két hete nem volt ilyen kevés halott Nagy-Britanniában

Hétfőn a brit uralkodó férje, a 99. életévében járó Fülöp edinburghi herceg személyes üzenetben köszönte meg a koronavírus-járvány megfékezésén dolgozóknak áldozatos helytállásukat. 

Ismert személy

Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

Hosszú idő után először kapták lencsevégre II. Erzsébetet. A brit királynő a koronavírus miatt tíz hétig egyáltalán nem mozdult ki otthonról, ám most, hogy Angliában is enyhültek a kijárási korlátozások, boldogan indult lovagolni.

Nagyvilág

Több tízmillió eurót veszített a Vatikán a Péter-fillérek botrányán

Vatikánváros - A pápai állam őrizetbe vett egy brókert, s csalással, valamint zsarolással vádolja egy londoni ingatlanügy miatt.

 

Kategória ajánló