Fujitsu hírek

Márka › Fujitsu

Első helyen a Fujitsu a Canalys szállítói rangsorában

19.08.04 14:30

A Fujitsu a legerősebb szállító a visztonteladói értékesítés terén a Canalys Candefero EMEA-régióbeli szállítói rangsorában . A Canalys benchmarkja a viszonteladó partnerek visszajelzései alapján értékeli a legnagyobb IT-szállítók EMEA-régióbeli…

A Fujitsu új megoldásával elfelejthetjük a jelszóhasználatot

19.07.24 13:24

A Fujitsu  PalmSecure -alapú biometrikus biztonsági megoldásainak új, kibővített kínálata sokféle hétköznapi alkalmazási területen megkönnyíti a biometrikus személyazonosítás bevezetését – a múltba száműzve ezzel a jelszóhasználatot.

Új biometrikus PalmSecure száműzi a jelszóhasználatot

19.07.22 19:24

A Fujitsu PalmSecure-alapú biometrikus biztonsági megoldásainak új, kibővített kínálata sokféle hétköznapi alkalmazási területen megkönnyíti a biometrikus személyazonosítás bevezetését – a múltba száműzve ezzel a…

A Fujitsu mérsékli a vizuális ellenőrzést támogató MI-megoldások költségeit

19.07.22 17:33

Az innovatív, új technológiák fejlett automatikus hibaészlelést végeznek (jellemzően 80-90%-ban képesek automatikusan felderíteni a kritikus területeket), jóval (a korábban elérhetőnél akár 50-100x) gyorsabb MI-vel segített adatsor-alapú betanítás…

A(z) "Fujitsu" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

A tűző napon kikötve pusztult el egy kutya Szentesen, állatkínzás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

Olvasónk és egy szentesi blog információi szerint tegnap kora délután történt az eset. Kérdéseinket feltettük a rendőrségnek is.

Ország

Mi van veled, forint?

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon hétfő reggel: az euróhoz és a japán jenhez képest gyengült, míg a dollárral és a svájci frankkal szemben kissé erősödött.

Tudomány

Magyarország neves kínai festőművészek szemével

Szerencsések, akik az emberi lélek által képesek tükrözni a valóságot a mesterséges intelligencia korában – hangsúlyozta Kövér László a kiállítás megnyitóján.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló