Frontex hírek

Közélet › Frontex

Az év első két hónapjában többen akartak illegálisan Európába jutni, mint tavaly ilyenkor

20.03.17 08:28

A Frontex februári migrációs adatokat rögzítő jelentése szerint a Görögországot érintő illegális bevándorlás mértéke volt a legmagasabb az Eu területén.

Több ezer ember ragadt a “senki földjén”

20.03.16 09:28

Több ezer migráns ragadt a Törökország és Görögország közötti "senki földjén" - mondta Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Hadgyakorlatot tart Görögország törökországi határánál

20.03.02 16:28

Egynapos hadgyakorlatot tart éles lőszerrel Görögország hétfőn törökországi határánál, amelyen migránsok próbálnak bejutni immár tömegével az Európai Unió területére - jelentette be a görög hadsereg.

Az év elején 5500 tiltott határátlépési kísérlet volt a magyar határon

20.02.18 09:28

Januárban és februárban 5500 tiltott határátlépési kísérlet volt a magyar határon, ami jelentős növekedés az előző év hasonló időszakával összehasonlítva - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerda reggel az M1…

Frontex: hatéves mélypontra csökkent tavaly az illegálisan Európába érkezők száma

20.01.08 23:51

Hatéves mélypontra süllyedt tavaly az illegálisan érkező bevándorlók száma az Európai Unióban, valamivel több mint 139 ezer embert regisztráltak a tagországok külső határain – írta szerdán közzétett jelentésében a Frontex. Fotó: Pixabay Az EU part-…

Frontex: 2013 óta nem jött ilyen kevés migráns az EU-ba

20.01.08 23:09

A 2019-ben érkezők száma 92 százalékkal alacsonyabb volt a menekültválság tetőpontján, 2015-ben feljegyzett több mint 1 milliónál.

A(z) "Frontex" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Többen akarnak illegálisan Európába jutni, mint tavaly

A Frontex szerint az év első két hónapjában többen akartak illegálisan Európába jutni, mint tavaly ilyenkor.

Közélet

Egy kormányzati oldal segítségével szervezik az illegális bevándorlást az Egyesült Királyságba

Migrációkutató Intézet: Ez nemcsak nyilvánvaló biztonsági kockázatokat hordoz, de a koronavírus miatt járványügyieket is

Közélet

Az Eu mintegy 240 millió euróval segíti a Szíriával szomszédos országokat

Az Európai Unió mintegy 240 millió euróval segíti a menekülteket befogadó, Szíriával szomszédos országokat a koronavírus-járvány elleni küzdelemben.

Nagyvilág

Stúdióban kapott össze Deutsch és Ujhelyi az uniós pénzeken

108 milliárd forintnyi támogatást utalt át Brüsszel a magyar kormány számára az elmúlt hetekben az ellenzék szerint. Deutsch Tamás és Ujhelyi István az ATV Egyenes beszédében vitatta meg, hogy Magyarország kapott-e plusz forrást az…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló