Friderikusz Sándor hírek

Ismert személy › Friderikusz Sándor

„Van a televízión túl is élet” - mondja Friderikusz Sándor, de most visszatér az RTL Klubba

20.10.21 21:28

November 1-jén indul az RTL Klubon az Életünk története című műsor, amelynek műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz. Friderikusz már hét éve nem dolgozott a csatornával, de az elmúlt négy évben a képernyőt is elkerült. 

Friderikusz nyitja a novembert az RTL-en

20.10.20 20:28

Jelenleg ugyan áll a forgatás, mert pozitív lett a stáb egyik tagjának tesztje, de ezzel együtt is készülhetünk arra, hogy egy szenzációs műsorral tér tér vissza Fridi a tévé képernyőjére.

Friderikusz Sándor mégis igent mondott, visszatér

20.10.15 11:52

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdája Friderikusz Sándor lesz, aki beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe.

Brutálisnak ígérkezik Hajdu Péter új műsora, ahol Curtis lesz a vendég

20.09.06 14:02

Elég érdekesen néz ki. Az nemrég már kiderült, hogy Hajdú Péter a Life TV-n éleszti újra az Összezárva Friderikusszal című műsort, csak épp Friderikusz nélkül, saját magával, így a műsorba meghívott celebek Hajdú Péterrel tölthetnek el 24 órát…

Friderikusz közölte: nem költözik New Yorkba, viszont perel

20.08.12 19:10

A kormányközeli bulvársajtó arról írt, hogy Friderikusz Sándor költözik, és anyagi gondjai vannak. A műsorvezető úgy érezte, tiszta vizet kell önteni a pohárba.

A(z) "Friderikusz Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nagyon megöregedett Peller Anna és Mariann

Ezúttal Peller Anna és Peller Mariann tettek felkavaró és érzelmes időutazást a jövőbe Friderikusz Sándor műsorában, az Életünk történetében.

Márka

A kislánya felismerte: ő volt az Egér az Álarcos énekes című műsorban

– Nehezen tudta titkolni Feke Pál (39), hogy ő az Álarcos énekes Egere, s bár szinte senkinek nem mondta el, hogy részt vesz az RTL Klub showműsorában, barátai, kollégái hamar rájöttek, hogy kit látnak a színpadon.

Ismert személy

Schobert Lara túl van az első modellfotózásán

Szégyellősnek vallja magát, de elég rutinosan mozog a kamera előtt.

Kultúra és szórakozás

Laptopot és mobiltelefont is loptak a boconádi könyvtárból

A rendőrök otthonában fogták el a 36 éves boconádi férfit.

 

Kategória ajánló