Friderikusz Sándor hírek

Ismert személy › Friderikusz Sándor

Újabb részletek Friderikusz műsoráról

20.10.22 09:31

Borbély Alexandra és Nagy Ervin is részt vesznek azon az időutazáson, amire Friderikusz Sándor új műsorában, az Életünk történetében repítik el a szereplőket – derült ki az RTL Klub produkciójának online sajtótájékoztatóján. “Valami olyasminek…

„Van a televízión túl is élet” - mondja Friderikusz Sándor, de most visszatér az RTL Klubba

20.10.21 21:28

November 1-jén indul az RTL Klubon az Életünk története című műsor, amelynek műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz. Friderikusz már hét éve nem dolgozott a csatornával, de az elmúlt négy évben a képernyőt is elkerült. 

Friderikusz nyitja a novembert az RTL-en

20.10.20 20:28

Jelenleg ugyan áll a forgatás, mert pozitív lett a stáb egyik tagjának tesztje, de ezzel együtt is készülhetünk arra, hogy egy szenzációs műsorral tér tér vissza Fridi a tévé képernyőjére.

Friderikusz Sándor mégis igent mondott, visszatér

20.10.15 11:52

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása házigazdája Friderikusz Sándor lesz, aki beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe.

Brutálisnak ígérkezik Hajdu Péter új műsora, ahol Curtis lesz a vendég

20.09.06 14:02

Elég érdekesen néz ki. Az nemrég már kiderült, hogy Hajdú Péter a Life TV-n éleszti újra az Összezárva Friderikusszal című műsort, csak épp Friderikusz nélkül, saját magával, így a műsorba meghívott celebek Hajdú Péterrel tölthetnek el 24 órát…

A(z) "Friderikusz Sándor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Kiderült mit csinált Friderikusz Sándor az elmúlt években

Hova tűnt és mit csinált Friderikusz Sándor az elmúlt években? Ő maga árulta el mivel töltötte az elmúlt időszakot.

Márka

Borult lesz az idő, helyenként esni fog

Lesz, ahol 10 fok lesz a napi  maximum. Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak rövid napos időszakok lehetnek, írja az OMSZ. Az Észak-Dunántúlon, illetve kisebb eséllyel az Északi-középhegység…

Kultúra és szórakozás

Pécs éke lehet a megújult Rózsakert

Több mint egy év után lassan befejeződik a Pécsi Egyházmegye beruházásaként a pécsi Janus Pannonius utcában a Rózsakert, a volt régi Papucs borozó és a Pécsi Egyházmegyei Könyvtár épületének a felújítása.

 

Kategória ajánló