Fővárosi Törvényszék hírek

Közélet › Fővárosi Törvényszék

Elutasították a fegyverrel szökő elítélt panaszát

19.04.23 10:57

A Markó utcából fegyverrel és autóval próbált megszökni egy férfi, aki a gyanúsítás közlése miatt jelentett be panaszt, amit elutasított a nyomozóügyészség.

Vége a BÁV-Zálognak

19.04.17 10:06

A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága végzésével a BÁV-Zálog Pénzügyi Szolgáltató Zrt. „v.a.” társaságot a cégjegyzékből törölte.

A fővárosi bírák nagyon nem kérnek Handó emberéből

19.04.15 15:51

Visszavágtak a fővárosi bírák Handó Tündének, az Országos Bírói Hivatal elnökének és nagy többséggel az egyik legfőbb kritikusa, Vadász Viktor elnöki pályázatát támogatták. Bár a Handó-párti jelölt nagyon kikapott, ennek ellenére még mindig nem biztos, ki…

Újabb ügyvéddel erősített Gyárfás

19.04.12 20:57

Az ismert ügyvéd elmondta, a Kúria nyilvános ülésen személyesen képviseli a gyanúsítottat, valamint kollégájának ügyből történő kizárással kapcsolatos jogi álláspontját.

Hat év börtönbüntetésre ítélték a Szentendrei úti ámokfutót

19.04.04 14:33

Jogerősen hat év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki a vád szerint 2017 márciusában részegen két fiatal halálát okozta a Szentendrei úton - írja az Index. Emellett öt évre eltiltották a közügyektől, és örökre eltiltották a vezetéstől.

Borzasztó, ezt tette zárkatársával egy férfi

19.03.26 17:59

A főügyészség a férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Totális bukta: Nagy Blanka padlóra küldte a jegyeiről hazudó Ripostot is

19.03.26 16:23

Az Origo, és a Lokál után a karaktergyilkos támadást eredetileg elindító Ripost elleni sajtópert is megnyerte első fokon Nagy Blanka, akit a kormányközeli lapok azzal próbáltak lejáratni, hogy több tárgyból is bukásra áll. Ez azt jelenti, hogy a bíróság…

Négyen akarták megerőszakolni a külföldi nőt a Népligetben, most elítélték őket

19.03.25 19:29

Elítéltek négy férfit abban az ügyben, amelyben azzal vádolták őket, hogy szexuális erőszakot követtek el egy külföldi nővel szemben a 2015 nyarán Népligetben. Az ítélet nem jogerős - közölte a Fővárosi Törvényszék hétfőn az MTI-vel.

A(z) "Fővárosi Törvényszék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította a kezdeményezést a halálbüntetés szövetségi szintű visszaállítására

Szeptember elején vált ismertté, hogy a Fehér Ház halálbüntetést javasol a tömegmészárlások elkövetői számára. Donald Trump elnök mindig is a halálbüntetés híve volt. William Barr igazságügyi miniszter…

Gazdaság

Hazudott az MSZP az Atlétikai Központról

A terület nem a Quaestor területén épül, hanem a Wallis utódjától vásárolta meg az állam hivatalos értékbecslés alapján.

Ismert személy

Hazudott az MSZP az Atlétikai Központról

A terület nem a Quaestor területén épül, hanem a Wallis utódjától vásárolta meg az állam hivatalos értékbecslés alapján.

 

Kategória ajánló