Fővárosi Törvényszék hírek

Közélet › Fővárosi Törvényszék

Dunai hajókatasztrófa: nem engedik ki a Viking ukrán hajóskapitányát

19.08.08 11:54

Csütörtökön másodfokon döntött úgy a Fővárosi Törvényszék, hogy letartóztatásban marad a május végi dunai hajóbaleset okozásával gyanúsított hajóskapitány.

Megmenekülhet Bige László gyára

19.08.01 10:06

Engedélyezte a Fővárosi Törvényszék elnöke, hogy a bírósági szünet alatt jogerős döntést hozzanak Bige gyárának újraindulásáról.

Herényi Károly is elindul az önkormányzati választáson

19.07.28 11:00

A politikust korábban jogerősen bűnösnek mondta ki társtettesként elkövetett kényszerítésben az UD Zrt.-ügyben a Fővárosi Törvényszék.

1,2 milliárdért őrizhetik a bíróságokat

19.07.21 07:03

A S-System Service Kft. három évre szóló megbízást kapott a Fővárosi Törvényszék és az Országos Bírósági Hivatal tizenkilenc épületének őrzésére.

Kiskorú veszélyeztetése miatt felfüggesztettet kapott a soroksári tanár

19.07.09 01:11

A Fővárosi Törvényszék közleményében azt írta: a tanár sértő, megalázó, többnyire szexuális tartalmú megjegyzéseivel és cselekményeivel a nevelése és felügyelete alatt álló 15 és 17 év közötti diákok erkölcsi és érzelmi fejlődését veszélyeztette. Továbbá…

Elkezdődött Gruevszki kiadatási pere

19.06.27 13:29

A Fővárosi Törvényszéken tárgyalták az ügyet, a bírónő szerint a kiadatás feltételei nem állnak fenn. A Menekültügyi Hivatal április 5-én hozott végleges döntést Gruevszki menedékjogáról, innentől kezdve nem lehet kiadni.

A(z) "Fővárosi Törvényszék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Könnygázt fújt a szórakozó fiatalok közé Mezőcsáton

A Tiszaújvárosi Járásbíróság pénzbüntetést szabott ki azzal a vádlottal szemben, aki verekedés közben könnygázt fújt szét egy nyilvános rendezvényen. A bíróság által megállapított tényállás szerint 2019. július 13-án Mezőcsáton, az egyik…

Gazdaság

Hazudott az MSZP az Atlétikai Központról

A terület nem a Quaestor területén épül, hanem a Wallis utódjától vásárolta meg az állam hivatalos értékbecslés alapján.

Ismert személy

Hazudott az MSZP az Atlétikai Központról

A terület nem a Quaestor területén épül, hanem a Wallis utódjától vásárolta meg az állam hivatalos értékbecslés alapján.

 

Kategória ajánló