Fővárosi Törvényszék hírek

Közélet › Fővárosi Törvényszék

Elutasították a karantén után kiutasított iráni egyetemisták azonnali jogvédelem iránti kérelmét

Tegnap 16:28

A Fővárosi Törvényszék közleménye szerint a kiutasítás az erről szóló határozat jogerőre emelkedése nélkül is végrehajtható. Az azonnali jogvédelem pedig azt jelentené, hogy a fellebbezés elbírálásáig nem lehet a kiutasítást végrehajtani.

Rendkívüli ítélkezési szünetet rendeltek el hétfőtől a Fővárosi Törvényszéken

20.03.14 23:10

Az ítélkezési szünetre vonatkozó ügyeleti rendben működik a törvényszék és az illetékességi területén működő bíróságok, a már kitűzött tárgyalásokat főszabály szerint hivatalból elhalasztják.

Fővárosi Törvényszék: 11 évet kapott a nagyapját megölő férfi

20.03.13 19:05

Tizenegy év börtönnel sújtotta a nagyapját megölő férfit a Fővárosi Törvényszék pénteken kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletével - közölte a törvényszék.

Tizenegy év börtönt kapott a pornószínész, aki megölte a nagyapját

20.03.13 18:52

Lakást és pénzt is kapott az idős férfitól, de nem merte neki elmondani, hogy mindent eladott, és erotikus filmekben kezdett szerepelni.

Regisztrálni kell a fővárosi bíróságok tárgyalásaira

20.03.13 09:16

A sajtó munkatársainak és a magánszemélyeknek regisztrálniuk kell, ha látogatóként akarnak résztvenni a Fővárosi Törvényszék illetékességi területén működő bíróságok tárgyalásain - közölte a Fővárosi Törvényszék közleményben az MTI-vel pénteken.

Delta Technologies lett az Est Mediából

20.03.02 14:31

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Est Media hétfőtől hivatalosan is Delta Technologies Nyrt. néven folytatja tevékenységét, miután a Fővárosi Törvényszék befejezte a cég nevének, székhelyének és igazgatósági tagjainak megváltoztatását.

A(z) "Fővárosi Törvényszék" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Európa Tanács: javult az emberi jogi bíróság döntéseinek tagállami végrehajtása

Az Emberi Jogok Európai Bíróságán (EJEB) lezárt ügyek számának csökkenése azt mutatja, hogy az Emberi Jogok Európai Egyezménye hosszú távú hatékonyságát biztosító reformok egyértelműen javították a bíróság…

Gazdaság

Hiába a kemény olasz fenyegetések: ma is beintettek a németek a közös koronavírus-kötvénynek

Nem közös euróövezeti kötvény kibocsátásával kell forrásokat szerezni a koronavírus-járvány gazdasági kárainak enyhítéséhez, hanem az övezet állandó válságkezelő eszközét, az Európai Stabilitási Mechanizmust (ESM) kell…

Gazdaság

Őrület: az ügyfelektől követel pénzt a Buda-Cash felszámolója

Öt évvel a botrány kirobbanása után nem hogy nem jutnak hozzá a pénzükhöz a Buda-Cash ügyfelei, de még tőlük követel milliókat a felszámoló cég - írja az Index.

Ismert személy

Tovább húzódik a Quaestor-ügy! Újabb 130 tárgyalási napot tűztek ki

Újabb, közel 130 tárgyalási napot tűzött ki a Fővárosi Törvényszék a Quaestor-ügyben a január eleje és július 15. közötti időszakban az eddig megtartott több mint 200 tárgyalási napot követően - közölte a törvényszék…

 

Kategória ajánló