Fővárosi Nagycirkusz hírek

Kultúra és szórakozás › Fővárosi Nagycirkusz

Csodagyerekként indult a Fővárosi Nagycirkusz új hegedűművésze

21.01.19 15:38

Tizenkét évesen már a 100 Tagú Cigányzenekar szólistája volt és III. helyezett lett a Koncz János Országos Hegedűversenyen.

Nézze meg a Fővárosi Nagycirkusz jubileumi előadását! (videó)

21.01.16 18:25

Az elmúlt hét egyik különleges eseménye a Fővárosi Nagycirkusz épületének 50 éves fennállását ünneplő gálaműsor volt.

Gálával ünneplik a fontos jubileumot (videó)

21.01.13 17:22

Nagyszabású gálával ünnepel egy fontos jubileumot a Fővárosi Nagycirkusz. A nézők az ismert közösségi oldalon keresztül kapcsolódhatnak be.

Az artisták Nemzeti Színháza

21.01.13 16:43

A Fővárosi Nagycirkusz január 14-én online gálával ünnepli második városligeti épülete átadásának ötvenedik évfordulóját. „A legjobb magyar artisták produkcióiból válogatták össze a nyitógála műsorát 1971-ben” – idézte fel az egyik artista. Az…

Elhunyt Nyári Gábor, a Nagycirkusz hegedűművésze

20.12.13 23:07

Társulatunk mély fájdalommal búcsúzik Nyári Gábortól, a Fővárosi Nagycirkusz zenekarának hegedűművészétől, sokunk barátjától. Karaktere és egyénisége hatalmas űrt hagyott maga után – a Fővárosi Nagycirkusz közleménye.

Gyászol a Fővárosi Nagycirkusz! Elhunyt a hegedűművészük, Nyári Gábor

20.12.11 19:28

Elhunyt a Fővárosi Nagycirkusz közkedvelt hegedűművésze, Nyári Gábor, aki évek óta tartó betegség után távozott az élők sorából. 

A(z) "Fővárosi Nagycirkusz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Csodagyerekként indult a Fővárosi Nagycirkusz új hegedűművésze

Tizenkét évesen már a 100 Tagú Cigányzenekar szólistája volt és III. helyezett lett a Koncz János Országos Hegedűversenyen.

Nagyvilág

Rövidlátást okozhat a karantén miatti bezártság

A koronavírus-járvány miatt az emberek látása is romolhat, amiért sokkal több időt töltenek a négy fal közt – írja a Deutsche Welle.

Életmód

Erste HR-vezető: később is nagy arányban megmarad a home office a banknál

Az 50 százalékot is elérheti a járvány után az otthoni munkavégzés aránya azokon a központi területeken, ahol a munkafolyamatok megengedik – mondta a Növekedésnek az Erste Bank HR vezetője. Mihók Krisztina szerint az irodák a…

 

Kategória ajánló