Fotográfus hírek

Kultúra és szórakozás › Fotográfus

Újra megjelent a „népszabis” Fedél Nélkül

Tegnap 14:30

Az otthontalanok lapjának extra kiadásait a egykori Népszabadság korábbi dolgozói állják, a teljes bevétel a hajléktalanoké.

Több mint 2 ezer fotós regisztrált eddig a Magyarország365 pályázatra

19.10.07 16:04

A meghirdetett kategóriákban eddig több mint 3300 fotó érkezett, a pályamunkákat október 18-ig lehet feltölteni a fotopalyazat.magyarorszag.hu internetes oldalra – mondta Dömötör Csaba.

Nagyközönség előtt a legszebb hazai asztrofotók

19.10.05 06:34

Csillag-képek címmel rendez kiállítást a Magyar Asztrofotósok Egyesülete a Magyar Természettudományi Múzeumban.

Képek az Utczán – Kiss László fotográfus kiállítása nyílt meg az Órajáték udvarában

19.10.03 07:28

Utcza-kép címmel az Órajáték udvarában szabadtéri kiállításon mutatkozik be Kiss László fehérvári fotós hat kisfilmre készült, de digitálisan nagyított fotója.

Még soha nem látott képek a holdra szállásról

19.10.02 15:43

A hazai toy photography mestere ezúttal Sirius segítségével engedett betekintést munkájába Lampert Benedek már jó párszor elkápráztatta a közönséget különleges képeivel, amelyeken Lego figurák a legváltozatosabb díszletekben és szituációkban…

70 éves a fotós, aki levetkőztette Demi Moore-t és John Lennont

19.10.02 10:28

Ma ünnepli 70. születésnapját Annie Leibovitz amerikai fotóművész, akit generációja legtehetségesebb fotósaként tartanak számon. Hírnevét elsősorban portréfotóival szerezte, amelyekkel az amerikai popkultúra részese és egyben formálója lett.

A(z) "Fotográfus" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Ismét utcán a Népszabi

Újra, most negyedszer, „népszabis” formában jelent meg ma a Fedél Nélkül, a 2016-ban megszüntetett Népszabadság szerzőinek és fotósainak cikkeivel, képeivel.

Kultúra és szórakozás

Krúdy-emléknap Nyíregyházán

Kiállítással, filmvetítéssel, az író életének érdekes történeteivel és műveivel emlékeznek Krúdy Gyulára (1878-1933) pénteken Nyíregyházán.

Márka

A Riot állítólag LoL kártyajátékot és animét jelent be ma este

A Dexerto forrása az a bizonyos Rod „Slasher” Breslau, aki korábban több hírportálnál is esportról írt, jelenleg pedig esport-tanácsadó a Sony-nál. Ő névtelen forrásokra hivatkozik, mikor azt állítja, hogy a mai rendezvényen…

Kultúra és szórakozás

Világhírű alkotók fotóit mutatják be

Nagysikerű művészt ismerhet meg a magyar közönség: a Nobuyoshi Araki életművét bemutató tárlat az idei fesztivál egyik legfontosabb programja.

 

Kategória ajánló