Főszerkesztő hírek

Ismert személy › Főszerkesztő

Az orosz kormány külföldi ügynökké minősítette a legnagyobb ellenzéki hírportált, a Meduzát

21.05.08 16:58

A főszerkesztő a Válasz Online-nak adott interjújában úgy fogalmazott a kialakult helyzet kapcsán, hogy úgy érzik magukat, „mintha csótányok lennének egy atomháborúban”.

Újságírókra vadászik a Klubrádió tulajdonosa

21.05.07 07:58

Főállásából akarta kirúgatni a Jelen egyik újságíróját a Klubrádió tulajdonosa, amiért az munkát vállalt a Spirit FM-nél – állítják forrásaink. Arató András szerint csak az összeférhetetlenség kérdését vetette fel a lap főszerkesztőjének.

Nem volt gördülékeny a fürdők nyitása

21.05.05 10:28

Május 1-jén 32 fürdő nyitotta meg újra kapuit,a termalfurdo.hu főszerkesztője szerint azonban sok fürdőnek ez nem sikerült egyik napról a másikra.

Így nyitottak a budapesti és vidéki fürdők: nem sikerült gördülékenyen az újraindulás

21.05.04 10:01

Május 1-jén megkezdhették a nyitást a fürdők is, azonban Sánta Tibor elmondása szerint ez nem mindenkinek megy egyről a kettőre. A a termalfurdo.hu főszerkesztője a forgalomról és a járványügyi intézkedésekről is beszélt

Közel 30 év után megszűnik a komlói televízió – van, aki politikai okokat sejt a háttérben

21.05.04 08:07

A műsorok készítői 20 év után először nem nyertek a Médiahatóság pályázatain, így forrás nélkül maradtak. Segítséget kértek az önkormányzattól,

A Star Wars segítségével szerettetnék meg a földrajzot a gyerekekkel

21.04.30 20:04

A Galaktikus geográfia – Avagy egy bolygóközi fejvadász kalandjai című Star Wars kiadvány fogja segíteni a földrajzoktatást.

Összebútorozik a SzegedMa és a Délmagyarország

21.04.29 17:37

A főszerkesztő szerint az a legolcsóbb, ha a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozó megyei újság szerkesztőségébe költözik a városi lap, amely szintén része a KESMA-nak.

A(z) "Főszerkesztő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Pénzt kért volna zsebbe egy uniós intézmény hirdetésének közvetítője, állítja a Magyar Hang főszerkesztője

Így a reklám végül nem is jött le náluk, és hiába jelentette az esetet, nem tud róla, hogy eredményes vizsgálat zajlott volna.

Közélet

4 százalék feletti inflációt vár a CIB

A bank vezető elemzője, Trippon Mariann ugyanis úgy véli, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) várakozásával ellentétben a fogyasztóiár-index megugrása (áprilisi 5 százalék fölé kerülése) nem átmeneti, hanem tartósabb jelenség. A magyar…

Ismert személy

Bodolai: Nekem össze volt készítve egy repülőgép, hogy ha valami gond van, el tudjak menni Bécsbe

Hosszú interjút adott Bodolai László, az Indexet kiadó alapítvány korábbi vezetője a Partizánnak.

Márka

Behalt az eRecept: a patikák nem tudnak csatlakozni a rendszerhez, nem adják ki a gyógyszert

A Telex több olvasója jelezte, hogy szerda reggel a patikákban nem lehetett eReceptet kiváltani, mert valami gond van az Eeszt (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) rendszerével.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló