Forbes hírek

Márka › Forbes

Android app-okat is futtathat majd jövőre a Windows 10

Ma 12:41

A Microsoft a Windows 10 egy olyan kiadásának bemutatására készülhet, ami képes lehet az eredetileg a Google Android rendszerére készült alkalmazások futtatására is - írja iparági szivárgásokra hivatkozva a Forbes. Ezek szerint az új, "kétplatformos"…

World of Tanks Blitz - jutalmakkal ünnepeljük az 5. évfordulót

19.06.19 19:17

Nagyszerű mérföldköveket tudhat maga mögött a Wargaming tankos játékának csökkentett változata, ezt pedig nem akármilyen módon köszönik meg a készítők.

A sorrend: Apple, Google, Microsoft

19.06.14 19:02

A Forbes legértékesebb márkákat rangsoroló 100-as listáján az első helyen szereplő Apple márkaértéke 205,5 milliárd dollár, 12 százalékkal nőtt tavalyhoz képest. A második helyen a Google (167,7 milliárd dollár, +27 százalék) áll, a harmadikon…

F1:Hamilton és Vettel visszaesett a kereseti listán

19.06.13 16:44

A Forbes közzétette idei, sportolókra vonatkozó kereseti listáját. Lewis Hamilton és Sebastian Vettel is visszaesett, de csak ők vannak az első százban.

Lionel Messi volt a legjobban kereső sportoló az elmúlt egy évben

19.06.11 18:53

A Forbes 1990 óta készíti el a legjobban kereső sportolók éves listáját, és az idei az első alkalom, amikor a képzeletbeli dobogó mindhárom fokán labdarúgó áll.

A(z) "Forbes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Márka

Android app-okat is futtathat majd jövőre a Windows 10

A Microsoft a Windows 10 egy olyan kiadásának bemutatására készülhet, ami képes lehet az eredetileg a Google Android rendszerére készült alkalmazások futtatására is - írja iparági szivárgásokra hivatkozva a Forbes. Ezek szerint az…

Gazdaság

Magyar holokauszt-túlélőből Ausztrália leggazdagabb embere

"Apámat Auschwitzban verték agyon az őrök, mert nem volt hajlandó lemondani az imádkozásról" - meséli el könyvben és filmen Frank Lowy, akit a holokauszt idején még Pinchas Levynek hívtak.

Ország

Fény derült a titokra: nem találja ki, ki játszotta volna eredetileg Batmant

A napokban volt 30 éve, hogy bemutatták a Tim Burton neve által fémjelzet Batman-filmet Amerikában. Most egy meglepő titkot árultak el a készítők.

Politikus

Mészáros Lőrinc már rég fente rá a fogát - eladják a Gellért Szállót

A Danubius Hotels Group megállapodást kötött a magyar ingatlanbefektető Indotek Csoporttal a Gellért Hotel eladásáról – olvasható a Danubius közleményében, amelyet az Index is idéz.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló