Fónagy János hírek

Politikus › Fónagy János

Fontos részletet árult el a kormány a Budapest Bank sorsáról

20.06.24 23:10

A Budapest Bank piaci értékével arányos mértékű részesedést szerezhet az állam a Takarék, MKB és Budapest Bank egyesülése során létrejövő holdingból.

Még be lehet váltani a rezsiutalványokat

20.05.18 16:59

A kormánytól kapott rezsiutalványok 97 százalékát már felhasználták a nyugdíjasok – mondta Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár az Operatív Törzs hétfői tájékoztatóján.

Operatív törzs: az utolsó napokban vagyunk egy fontos ügyben - cikkünk frissül

20.05.18 12:55

Még nem dönt el az ott alvós nyári táborok sorsa - hangzott el a hétfői online sajtótájékoztatón. Kiderült, hogyan lehetséges a rokonlátogatás, illetve hogy lehet-e súlyosabb a járvány második hulláma az elsőnél.

Közeleg a rezsiutalványok beváltásának határideje

20.05.18 12:55

Videó! Május 31-éig lehet felhasználni a rezsiutalványokat, de a járvány miatt csak a postán – mondta Fónagy János államtitkár.

A még ki nem váltott rezsiutalványokkal menjenek a nyugdíjasok a postára!

20.05.18 11:40

A kijárási korlátozások feloldásával a védekezés második üteme megkezdődött. Többet között erről is szó esett az operatív törzs tájékoztatóján, valamint arról, hogy a a 14 napos lappangási idő miatt majd a holnapi adatokból fog valamennyire kiderülni,…

4 ezer devizahiteles már megmenekült: így kapták vissza az otthonukat

20.03.04 09:39

Már több mint négyezer hiteladós vásárolta vissza egy összegben a nemzeti eszközkezelőtől annak az ingatlannak a tulajdonjogát, amelyet a hitelválságban vesztett el - írja a Magyar Nemzet. Fónagy János államtitkár a lapnak elmondta...

Újabb lehetőség sok száz adósnak

19.11.20 07:42

Fónagy János szerint a baloldal több mint egymillió családot taszított lakhatási válságba

A(z) "Fónagy János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Elárulta a kormány, mi a fontos a Budapest Bank ügyében a Takarék-MKB-Budapest összeborulás során

„A döntéshozatal során a magyar államnak az egyesülést követően a tulajdonában maradó részesedés értékét kell összevetnie a Budapest Bank önálló értékével. Egy piaci alapú tranzakcióban ugyanis a részesedéseknek…

Autós

A halálos balesetet okozó önvezető Uber sofőrje ellen is vádat emeltek

Érdekes fordulatot vett Rafael Vasquez ügye, aki még 2018-ban egy önvezető Uber volánja mögött ülve ütötte el a 49 éves Elaine Herzberget, miután a nő kivilágítatlanul, korom sötétben tolta át az úttesten a kerékpárját, amit sem az…

Közélet

Erre már nem számíthatnak idén a nyugdíjasok: mutatjuk, milyen juttatás marad meg számukra

A 2020-ban várható nyugdíjkiegészítésről, illetve a nyugdíjasoknak már több alkalommal adott rezsiutalványokról is beszélt a mai napon tartott Kormányinfón Gulyás Gergely - írta meg a Pénzcentrum.

Politikus

Első körben fideszes városoknak adnak pénzt Orbánék szemételtakarításra

A kormány 13 milliárd forintot különít el a "Tisztítsuk meg az országot!" nevű, a közforgalmú területek kitakarítását célzó "projekt" 2020 végéig tartó első ütemére - derül ki a hétfő esti Magyar Közlönyből.

 

Kategória ajánló