Földi László hírek

Politikus › Földi László

Tarlós: a feleségem biztosan a Mennyországba kerül, hogy én oda kerülök-e, az határeset

19.12.20 11:24

Hogyhogy nem gazdagodott meg 30 év politikai pályafutás alatt? Mi számára a hatalom? Miért nem szerepelt mellette a felesége? Minderről és sok minden másról is beszélt Rónai Egonnak Tarlós István volt főpolgármester, aki otthonában fogadta az…

Földi László: Az internet az emberiség egyik katasztrófája

19.11.04 18:14

Hogyan lehet fellépni az NGO-k hálózatépítő tevékenysége ellen és milyen eszközeik vannak az illegális háttérhatalmaknak a befolyásolásra?

Összeült az új összetételű pécsi képviselő-testület

19.10.31 12:21

Ma tartja alakuló ülését a pécsi képviselő-testület. A helyszínen van kollégánk Szilágyi Jenő, akit élőben kapcsoltunk.

Földi László: A lelkekért folytatott háború

19.10.11 08:28

A legdrámaibb tapasztalat még számomra is, hogy e folyamatok közepette az emberek lelkében alakult ki háborús helyzet.

Földi László: Szolgálatok régen és ma

19.09.27 16:16

Az ősidőkben, mondjuk egy-két évtizeddel ezelőtt a titkosszolgálati munka lényege annak titkossága volt.

Frusztrációk egy focimeccsen

19.08.16 17:55

Száz év távlatából még mindig hangos dühvel próbálják túlkiabálni lelkiismeretüket, maguknak is magyarázni az igazságtalanságot.

A kioktatás

19.07.19 09:30

Évszázados tradíció, hogy a „Nyugat” mindig is lekezelte a kelet-európai országokat. Nemcsak kioktatnak, de a „rossz tanulókat” meg is leckéztetik a politikai nyomásgyakorlás eszközével.

Az embercsempészek tudatosan „támadnak” a hajókkal

19.07.13 10:03

Földi László úgy fogalmazott: ezek nem segélyhajók, hanem támadó naszádok. Kapitányaik megsértik a nemzetközi hajózási törvényeket, határrendészeti törvényeket.

Szakértő: jó döntés a banki adategyeztetés határidejének meghosszabbítása

19.06.22 12:50

A Magyar Bankszövetség pénzmosás elleni munkacsoportjának elnöke jó döntésnek tartaná a banki adategyeztetés határidejének meghosszabbítását. Bácsfalvi András vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta, az augusztus 31-ig meghosszabbított…

A(z) "Földi László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Földi László: Káoszt mindenáron

Ugye ismerik a történetet, amikor a róka és a farkas sétál az erdőben, és arra a következtetésre jutnak, hogy meg kellene verni a nyulat? Miért is? „Ha van rajta sapka, azért, ha meg nincs, azért.”

Politikus

„A Fidesz nem jobboldali, hanem hatalomoldali"

Örült Karácsony Gergely megválasztásának, Tarlós István neki csalódást okozott – többek között ezt is elárulta a Magyar Hangnak adott interjújában Nádasdy Ádám költő-nyelvész.

Közélet

A Call of Duty: Modern Warfare londoni terrortámadásának ötlete a MW 2 egyik újságcikkéből származik?

Aki még nem látta volna A 2019 őszén debütált Call of Duty: Modern Warfare elképesztő sikert aratott, viszont egyértelműen erősen táplálkozott az eredeti MW-sorozatból. Erre utal egy virtuális újságcikk a régi Modern Warfare 2-ben.

Közélet

Az emberi tényező szerepe a hírszerzésben

Amióta az őskorban az egyik törzs tagja titokban kifürkészte a másik törzs technikáját, például a tűzgyújtásról, tudjuk, hogy ezen ősi mesterség – mármint a kémkedés – támogatja döntéseikben a hadvezéreket, a kormányokat és a…

 

Kategória ajánló