Földi László hírek

Politikus › Földi László

Frusztrációk egy focimeccsen

19.08.16 17:55

Száz év távlatából még mindig hangos dühvel próbálják túlkiabálni lelkiismeretüket, maguknak is magyarázni az igazságtalanságot.

A kioktatás

19.07.19 09:30

Évszázados tradíció, hogy a „Nyugat” mindig is lekezelte a kelet-európai országokat. Nemcsak kioktatnak, de a „rossz tanulókat” meg is leckéztetik a politikai nyomásgyakorlás eszközével.

Az embercsempészek tudatosan „támadnak” a hajókkal

19.07.13 10:03

Földi László úgy fogalmazott: ezek nem segélyhajók, hanem támadó naszádok. Kapitányaik megsértik a nemzetközi hajózási törvényeket, határrendészeti törvényeket.

Szakértő: jó döntés a banki adategyeztetés határidejének meghosszabbítása

19.06.22 12:50

A Magyar Bankszövetség pénzmosás elleni munkacsoportjának elnöke jó döntésnek tartaná a banki adategyeztetés határidejének meghosszabbítását. Bácsfalvi András vasárnap az M1 aktuális csatornán azt mondta, az augusztus 31-ig meghosszabbított…

Három csapás vár a téveszmék ideológusaira

19.04.26 11:48

A titkosszolgálatok világában azt mondják: mielőtt behatolok egy célobjektumba, tudnom kell, hogyan jövök ki onnan. A politika világában ez annyit tesz, a döntéseket hatáselemzés kell hogy megelőzze.

Szakértő: Európa biztonsági szempontból negatív spirálba került

19.04.20 09:39

Európában konszolidáció helyett a biztonsági problémák sokasodnak, és ezt nemcsak az észak-írországi merénylet jelzi – mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő.

A KDNP képviselője szerint akinek nincs gyereke, az deviáns

19.03.26 13:50

Az Országgyűlés hétfői ülésnapján a kormányoldal részéről visszatérő téma volt a családvédelmi akcióterv.

Sokan harcolni akarnak

19.01.31 10:52

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint a bevándorlók között sok olyan harcképes ember van.

A(z) "Földi László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Földi László: Fehérgalléros bűnözők Európában

A bíróknak a felbujtókkal szemben is lépniük kell, mert sok esetben ezek olyan politikusok, akiknek éppen a legfontosabb feladata a rend garantálása, a szabályok betartatása lenne.

Politikus

Minden főpolgármester-jelöltet megbírságoltak

Senki nem vitte vissza időben az összes felvett ajánlóívet. Bírságot kell fizetnie a főpolgármester-jelölteknek, mert az ajánlásgyűjtési időszak lezárultával nem sikerült visszavinniük minden kiadott ívet az illetékes választási irodának a…

Közélet

Európában nem várhatók nagyobb merényletek

Európában nem várhatók nagyobb, terrorszervezetek által előkészített merényletek – mondta Kis-Benedek József nemzetbiztonsági szakértő az M1 Ma reggel vasárnapi adásában.

 

Kategória ajánló