Föld órája hírek

Esemény › Föld órája

Egy órára elsötétült a Nagytemplom

19.04.01 09:03

A WWF természetvédelmi szervezet kezdeményezése nyomán Debrecen az idén is csatlakozott A Föld órája elnevezésű nemzetközi eseményhez szombaton 20.30 és 21.30 között a Nagytemplom díszkivilágításának lekapcsolásával.

A nap fotója: A Föld órája – elsötétítés

19.03.31 19:05

Budapest a Föld órája elnevezésű akció előtt kivilágítva (balra), és az akció idején, kivilágítatlanul 2019. március 30-án. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap (Wwf) minden év márciusának utolsó szombatján, az óraátállítás előtti…

Több mint 30 magyar település sötétült el a Föld órája alkalmából

19.03.30 19:50

Több mint 30 magyarországi település csatlakozott a Föld órájához, melynek keretében szombaton este egy órára lekapcsolták a díszkivilágításokat - hangzott el az M1 vasárnapi Híradójában.

Győr idén is csatlakozik a Föld Órájához

19.03.30 10:02

A Wwf Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra irányítja a figyelmet.

Ma számos nagyvárosra sötétség borul

19.03.30 07:56

Ma este, magyar idő szerint 20.30-kor számos nagyváros, intézmény és vállalat fényeit, valamint Budapest több ikonikus épületének díszkivilágítását lekapcsolják a Föld órája mozgalomhoz csatlakozva. A Föld óráját szervező Természetvédelmi Világalap…

Föld órája: Magyarország is sötétbe borul

19.03.30 03:05

Ma este, magyar idő szerint 20.30-kor számos nagyváros, intézmény és vállalat fényeit, valamint Budapest több ikonikus épületének díszkivilágítását lekapcsolják a Föld órája mozgalomhoz csatlakozva.

Egy órára elsötétül a Föld számos városa – csatlakozzon Ön is!

19.03.29 10:02

Szombat este lesz a világ legnagyobb civil megmozdulása, világszerte több milliárdan csatlakoznak a Föld Órája kezdeményezéshez és kapcsolják le egy órára lakásuk fényeit. Számos helyen a városi díszkivilágítások is kihunynak ilyenkor.

Ne csodálkozzon, ha szombaton este hirtelen eltűnik sok nagy hirdetés Budapesten

19.03.28 12:32

A Föld Órája nevű energiatakarékossági akciót 2008 óta minden március utolsó szombatján rendezi meg a WWF. Tavaly összesen is több ezer felület világítását kapcsolták le a világ 188 országában. A természetvédelmi szervezet Budapest…

A(z) "Föld órája" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Egy órára elsötétült a Nagytemplom

A WWF természetvédelmi szervezet kezdeményezése nyomán Debrecen az idén is csatlakozott A Föld órája elnevezésű nemzetközi eseményhez szombaton 20.30 és 21.30 között a Nagytemplom díszkivilágításának lekapcsolásával.

Közélet

Halloween Doodle a Google Keresőben

Magyarországon is egyre népszerűbbek a halloweeni szokások, ezért a Google különleges Doodle-lel készült az alkalomra. Október 31-én egy interaktív Doodle jelenik meg a keresőben. A Wwf-fel közös “trick or treat” játékban a különböző…

Életmód

Ökoszisztéma-térkép segíti mostantól a természetvédelmet és az ökológiai kutatásokat

November 11-én vált nyilvánosan elérhetővé és letölthetővé a „Magyarország Ökoszisztéma alaptérképe” nevet viselő térinformatikai adatbázis. Az újonnan született térinformatikai adatállomány alapján részletesen vizsgálhatóvá válik,…

Tudomány

Videón a Merkúr-vándorlás - lélegzetelállító felvételt készített a NASA

Az idei év dúskál a csillagászati látnivalókban, az egyik leginkább várt eseményről, a Merkúr-vándorlásról most lélegzetelállító videót tett közzé a NASA.

 

Kategória ajánló