Főkert hírek

Top magyar cég › Főkert

Együttműködik az MME és a Főkert Budapest élővilágának védelme érdekében

20.09.22 13:08

Együttműködési megállapodás született a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Főkert Nonprofit Zrt. között Budapest élővilágának védelme érdekében.

Kannabisz-ültetvényest fogtak a rendőrök a XV. kerületben

20.09.02 14:08

Kannabiszültetvényt találtak a főváros XV. kerületében, egy természetvédelmi területen. A rendőrök elfogták az ültetvény gondozásával gyanúsítható 42 éves férfit - közölte a police.hu.

Karácsony sikere: vége a környezetszennyező gyomirtásnak Budapesten!

20.09.02 11:23

Budapesten örökre búcsút mondunk a káros glifozát tartalmú vegyszereknek: a Főkert véglegesen bevezeti a nyáron tesztelt új környezetbarát megoldást - közölte a főpolgármester közösségi oldalán.

Lakossági fórumon mutatták be a pünkösdfürdői gát menti zöldfelület fejlesztésének koncepcióterveit

20.09.01 07:28

Kerpel-Fronius Gábor, Budapest főpolgármester-helyettese és dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is részt vett augusztus 28-án délután azon a lakossági fórumon, ahol a Főkert Zrt. vezető tervezője bemutatta a pünkösdfürdői gát…

Glifozáttal irtottak Budapesten - most már száműznék a vegyszert

20.07.29 20:58

A Főkert egy új módszert próbált ki - a rákkeltő hatása miatt vitatott - glifozáttal végzett gyomirtás helyett a budapesti városháza udvarán, 7000 négyzetméternyi területen. A növényi olaj, szőlőcukor, keményítő és víz keverékéből álló, habosított forró gőz…

A(z) "Főkert" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Együttműködik az MME és a Főkert Budapest élővilágának védelme érdekében

Együttműködési megállapodás született a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint a Főkert Nonprofit Zrt. között Budapest élővilágának védelme érdekében.

Politikus

Karácsony Gergely kezdeményezése szövetségesekre talált

Csatlakozott a Szabad Városok kezdeményezéséhez a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége.

Gazdaság

Két új pályázat indul a roma önkormányzatok számára

Meghirdette a jövő évi roma nemzetiségi pályázat civil szervezetekre vonatkozó alprogramjait a TEF.

Életmód

Földünk védelmében

1991. október 21-én az Természetvédelmi Világszövetség, az ENSZ Környezetvédelmi Programja és a Természetvédelmi Világalap összefogásával indult útjára a Földünkért Kampány. A föld védelme érdekében indított…

 

Kategória ajánló