Fodor Zsóka hírek

Ismert személy › Fodor Zsóka

Magdi anyus ügyesen feljavította a házi szájmaszkját, habár közben majdnem megfulladt

20.03.31 08:10

Fodor Zsóka – avagy Magdi anyus – Pécsen igyekszik átvészelni a járványt. A népszerű színésznő még a lakását is csak ritkán hagyja el, ha mégis, akkor kizárólag speciális védőfelszerelésben, amit saját maga készített el fillérekből.

Fodor Zsóka utolsó élő rokona is meghalt

19.11.13 16:54

Fodor Zsóka többek között nehéz gyerekkoráról és rokonságáról mesélt egy interjúban.

Fodor Zsóka: "Én mindig piásokba voltam szerelmes"

19.11.13 10:01

A magánéletéről vallott Fodor Zsóka, amiben nem volt épp szerencsés a színésznő. Fodor Zsóka a FemCafé műsorában elárulta, hogy több olyan partnere is volt, aki nem vetette meg az alkoholt – számolt be a Blikk. Olyan nagyon…

A(z) "Fodor Zsóka" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Magdi anyus káromkodva fuldoklott a maga kreálta védőmaszkban

Fodor Zsóka Pécsre költözött, telespájzolta a hűtőt, így vészeli át a világjárványt. Mindenki Magdi anyusa a lakását is csak ritkán hagyja el, hiszen a barátai gondoskodtak arról, hogy mindene meglegyen. Ám ha kimozdul, azt csak…

Kultúra és szórakozás

Kiállítás, digitális koncert és rövidfilm is megtalálható a weben

Budapest – Psota Irén-kiállítás és Nikola Djoric koncertje mellett egy rövidfilmmel, valamint a Kecskeméti Katona József színház előadásaival bővül az online-kínálat az interneten.

 

Kategória ajánló