Fitch Ratings hírek

Gazdaság › Fitch Ratings

Javította a Nemzetközi Beruházási Bank kilátását a Fitch

19.09.16 17:07

A Fitch Ratings javította az NBB kilátásait a hosszú távú BBB+ hitelminősítés stabilról pozitívra módosításával – derül ki a bank közleményéből.

Jó hírt kapott Ukrajna

19.09.07 09:32

Javította Ukrajna államadós-besorolását a Fitch Ratings, amely elsősorban a javuló makrogazdasági stabilitással és a közadósság-ráta csökkenésével indokolta a lépést. A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az…

Hongkong kapott egy pofont a Fitch-től

19.09.06 08:05

A Fitch Ratings pénteken egy fokozattal rontotta Hongkong adósi besorolását, ami azonban még így is a felső kategóriájú osztályzatban maradt.

Fitch: távoli kilátás az euró bevezetése Magyarországon

19.08.19 18:40

Jót tenne a közép- és kelet-európai EU-gazdaságok hitelképességi megítélésének az euró bevezetése - áll a Fitch Ratings friss tanulmányában. De hozzátette, hogy ez Magyarországon, Csehországban és Lengyelországban távoli kilátás...

Két hitelminősítő is dönt Magyarországról

19.08.16 22:22

Kétségtelenül ez a mai befektetői menü fő fogása, annak ellenére, hogy sem a Standard&Poor’s-tól, sem a Fitch Ratingstől nem várható, hogy változtat a besoroláson. Biztosat azonban csak késő este lehet megtudni erről. Addig is a…

A Fitch Ratings leminősítette Törökországot

19.07.16 09:18

Leminősítette Törökország eddig sem befektetési ajánlású államadós-osztályzatát a Fitch Ratings arra a bejelentésre, hogy az államfő menesztette a jegybank vezetőjét.

A(z) "Fitch Ratings" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Javította a Nemzetközi Beruházási Bank kilátását a Fitch

A Fitch Ratings javította az NBB kilátásait a hosszú távú BBB+ hitelminősítés stabilról pozitívra módosításával – derül ki a bank közleményéből.

Gazdaság

Nagy István: A nemzetgazdaság első féléves külkereskedelmi többletének több mint a felét az agrárium adta

Az agrárgazdaság versenyképességét növelő beruházásokat ösztönzik – emelte ki Nagy István.

Gazdaság

A Moody's leminősítette Hongkongot

Az eddigi stabilról a leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Hongkong hosszútávú adósbesorolásának kilátását a Moody's. 

Nagyvilág

Más szemetét akarták az ausztrál klímatüntetők nyakába varrni

A fotók valójában egy londoni fesztiválon készültek.

 

Kategória ajánló