Fidesz hírek

Politikus › Fidesz

Egy aszfaltbetyár

21.02.19 06:19

Karácsony Gergely és tanácsadó csapatának az ötlete: 2024-ig semmi útfelújítás nem lesz a fideszes vezetésű XVI. kerületben.

A Fidesz felszólítására Márki-Zay a város kasszájához járul

21.02.18 17:24

A vásárhelyi polgármester a Fidesz helyi szervezetének felszólítására 300 ezer forintot befizet a polgármesteri hivatal kasszájába, ezzel segítve a város nehéz anyagi helyzetén.

Feszültség az ellenzéki összefogásban – Hadházyt indítja Zuglóban a Momentum

21.02.17 21:03

Ezt a párt elnöke, Fekete-Győr András jelentette be a Facebookon. Mindez azért érdekes, mert a zuglói körzetben Tóth Csaba szocialista politikus az országgyűlési képviselő, akivel szemben a Momentumnak jelentős kifogásai voltak.

A(z) "Fidesz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Mészáros Lőrinc ügyvédei az egri és a salgótarjáni focicsapatot is bekebelezték

A Mészáros Lőrinc közelébe tartozó ügyvéd előbb átvette a fideszes médiabirodalmat alapító céget. Most pedig már az egri focit karolta fel Kertész József.

Közélet

Szörnyű: Saját autója ölte meg az udvarán a polgármestert

Tragédia rázta meg a napokban Selce (Besztercebányai járás) község lakosait: a helyi polgármestert a saját udvarán érte halálos baleset, a férfi testére rágurult az autója. A polgármester beszorult a jármű alá. A fia találta meg, ő…

Politikus

Több ponton elkaszálta a köznevelési törvényt az Alkotmánybíróság

Kemény vita lehetett a legfőbb döntéshozó testületben, ám a Fidesz-KDNP végül alulmaradt a szülői jogokkal szemben: sem az iskolaérettséget, sem pedig a magántanulói státuszt érintő, 2019-es módosítások nem bizonyultak teljesen…

Tudomány

Otthon Centrum: a panelek értékesítési ideje 35 százalékkal nőtt 2019-hez képest

A koronavírus-járvány miatt tavaly lassult a lakások értékesítési ideje: a leggyorsabban még mindig a panelek mentek el, átlagosan 94 nap alatt, ami 35 százalékkal több idő, mint 2019-ben volt – közölte az Otthon Centrum…

 

Kategória ajánló