Fidesz hírek

Politikus › Fidesz

Karácsony Gergely: Nem készülök miniszterelnök-jelöltnek

Ma 21:01

A főpolgármester az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta: megtiszteltetésnek érzi, hogy Budapest főpolgármestere lehet, nem készül arra, hogy a következő választásokon miniszterelnök-jelöltként indul.

Megszólalt a Fidesz a 2021-es költségvetésről: Karácsony folyamatosan panaszkodik

Ma 19:16

Megszavazta az országgyűlés a 2021-es költségvetési törvényt. Varga Mihály pénzügyminiszter úgy fogalmazott: a 2021-es büdzsé a gazdaságvédelem költségvetése. A járványügyi készültség fenntartása mellett biztosítja a családok…

Kecskemét 6,5 milliárdos hitelt vesz fel, hogy legyen pénze a fejlesztései önrészére

Ma 19:16

A fideszes polgármester nem fél a finanszírozási gondoktól, és megértő a központi elvonások növekedését illetően, az ellenzék tart a túlzott eladósodástól.

Főpolgármester-helyettes: Ha Holliknak kérdése van, egyszerűbb, ha felhív engem telefonon

Ma 18:49

A kormány átveszi a Lánchidat a fővárostól, ha Karácsonyék sokáig “szerencsétlenkednek” - közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója. Ehhez csupán egy törvényt kellene módosítani Hollik István szerint. Tüttő Kata, aki tőlünk hallott…

Az önkormányzatok jövőre 118 milliárd forinttal több pénzt kapnak, mint idén

Ma 15:16

Pénteken ellenzéki önkormányzati vezetők közös sajtótájékoztatón sírták el, hogy mennyire kizsákmányolja őket a kormány – annak ellenére, hogy soha ennyi pénz nem jutott még önkormányzatoknak, mint jövőre fog.

Mesterházy Attila: Hadházy Ákos teljesen téved

Ma 12:03

Az MSZP szerint a 2021-es költségvetés a cserbenhagyás költségvetése, a párt pedig a segítségnyújtás költsésgvetését akarta volna elfogadni- ehhez képest nulla ellenzéki módosítót fogadott el a kormánypárt. Mesterházy Attila elmondta, pártjával az oktatás,…

A(z) "Fidesz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Dömötör államtitkár esete a Lánchíd kórójával, avagy Karácsony most már tényleg “monnyonle”!

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár szájába olyan érvet adtak a Fidesz-kommunikátorok, amit eddig nem hallottunk. A főpolgármester olyan hiányosságára világíttattak rá vele, ami tényleg sokakat felháboríthat. A nap…

Közélet

Kecskemét 6,5 milliárdos hitelt vesz fel, hogy legyen pénze a fejlesztései önrészére

A fideszes polgármester nem fél a finanszírozási gondoktól, és megértő a központi elvonások növekedését illetően, az ellenzék tart a túlzott eladósodástól.

Politikus

„Ha rövid időn belül nem oldódik meg a Lánchíd ügye, a kormány vegye át a felújítást!”

Ha rövid időn belül nem oldódik meg a Lánchíd felújításának ügye, akkor a Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, vegye kézbe a felújítást – közölte Hollik István.

Politikus

MSZP: A kormány csatározásra használja a Lánchíd ügyét

Szerencsétlenkedés helyett el kellene kezdeni a Lánchíd felújítását – így reagált a Fidesz.

 

Kategória ajánló