Fidelitas hírek

Politikus › Fidelitas

Uniós tagságunk felfüggesztését kérte egy finn ifjúsági szervezet

20.04.03 16:01

A Fidelitas elnöke levelet írt a finn Nemzeti Koalíciós Párt ifjúsági szervezetének, akik hazánk uniós tagságának felfüggesztését szorgalmaznák.

Felelőtlenségből példamutató!

20.03.20 18:16

Ezzel a címmel juttatott el egy nyílt levelet a Fidelitas Kecskeméti Szervezete szerkesztőségünkhöz. Felelőtlenségnek tartják ugyanis, hogy Bodrozsán Alexandra képviselő március 5-i brüsszeli útja után nem tartotta be két hetes önkéntes…

„Tegnap hősök kellettek, ma mártírok” – a vásárhelyi Fidelitas is megemlékezett

20.03.15 15:10

„Erőt kell merítenünk tetteikből, hogy a modernkor kihívásainak hegyormát megmászhassuk, és nemzetünket a dicsőségbe vezessük” – írja közösségi oldalán a Fidelitas Hódmezővásárhelyi Szervezete.

Közösség tagja elleni erőszak miatt elítéltek egy újpesti jobbikos képviselőt

20.02.08 19:04

Mandátuma visszaadására és a közéletből távozásra szólította fel a Fidelitas újpesti szervezete Szabó Balázst, a Jobbik újpesti önkormányzati képviselőjét, akit a Fidelitas közlése szerint a bíróság közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt…

Fidelitas: Felháborító a Helsinki érvelése

20.02.04 10:04

A Fidesz ifjúsági szervezete szerint a Helsinki a Niedermüller melletti kiállásával tanúsítja, hogy a Soros-hálózat tagja.

A(z) "Fidelitas" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Uniós tagságunk felfüggesztését kérte egy finn ifjúsági szervezet

A Fidelitas elnöke levelet írt a finn Nemzeti Koalíciós Párt ifjúsági szervezetének, akik hazánk uniós tagságának felfüggesztését szorgalmaznák.

Politikus

A fideszes képviselő szerint lesz idén érettségi – Folytatni kell a felkészülést

Vinnai Győző szerint a koronavírus-járvány ellenére is meg lesznek tartva az érettségi vizsgák. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2. választókerületének képviselője későbbre ígért részletes tájékoztatást.

Politikus

Újabb betegek kerültek kórházba az idősotthonból, újabb intézkedések a kormánytól

Hétfőn négy, új koronavírusos beteget vittek kórházba a Pesti úti idősek otthonából - értesült az Origo. Ezzel már 17-en betegedtek meg igazoltan az intézményben. A portál úgy tudja, 64 földszinti lakó szobakaranténba…

Közélet

Kickstarterre költözik a Resident Evil 3 társasjáték

Csak rajtunk múlik, hogy akarunk-e társasjáték formájában is rettegve menekülni a Nemesis elől. Április 28-án indul a Resident Evil 3: The Board Game Kickstarter-kampánya.

 

Kategória ajánló