FESZ hírek

Közélet › FESZ

Felmérés: a fekvőbeteg-ellátás szakdolgozóinak közel fele hagyná el az állami egészségügyet

21.01.15 08:31

A Független Egészségügyi Szakszervezet felmérése szerint - amelyben 4600 munkavállaló vett részt - az egészségügyi szakdolgozók közel 90 százaléka elégedetlen a bérével, minden ötödik ápoló pedig hivatást váltana.

A FESZ tárgyalt az új egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény végrehajtási rendeletéről

20.11.18 21:46

A Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) szerdán tárgyalt az új egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény végrehajtási rendeletéről az Emberi Erőforrások Minisztériumával (EMMI).

Rettegnek a távoktatásban átképzett ápolók attól, hogy be kell állniuk az intenzív osztályra

20.11.17 19:52

A Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke szerint a szakma megcsúfolása az, ha azt gondolják, hogy egy olyan képzettséget, tudást, amit évek alatt sajátítanak el a szakemberek, azt két-három hét alatt, távoktatás keretében meg lehet szerezni.

Az életüket kockáztatják, aztán megrövidítik őket a táppénzzel, és még őket hibáztatják, miért fertőződtek meg

20.10.01 14:46

A koronavírus második hullámában mind több egészségügyi dolgozó fertőződik meg, például a győri kórházban egyetlen napon hat orvos és legalább tíz egészségügyi szakdolgozó került karanténba, a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ)…

Második hullám: az egészségügyben kevés az ember

20.08.14 08:53

Soós Adrianna, a Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke a Klubrádióban arról beszélt, nincs több szakember, ami az intenzív ellátásban eddig is probléma volt.

A(z) "FESZ" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A Fesz ma esti adománygyűjtő gáláján Gergye Krisztián új festményére is licitálhatunk

A független színházi dolgozók megsegítésére szervez online adománygyűjtő estet január 22-én 19.00 órától a Független Előadó-művészeti Szövetség.

Nagyvilág

Németország nem ismeri el az EU-engedéllyel nem rendelkező vakcinával beadott oltásokat

Németországban egyelőre nem ismerik el beutazásnál az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegségtől (Covid-19) védő oltást, ha nem európai uniós (EU-) engedéllyel rendelkező vakcináról van szó - mondta a szövetségi…

Közélet

Szeptemberben indulhat újra a Lázár Ervin Program

Emmi: Magyarország egyik legfontosabb nemzetstratégiai célja a kulturális alapellátás kiszélesítése.

Közélet

Ma van az ápolók nemzetközi napja

Az emberi erőforrások minisztere megköszönte a magyar egészségügyben dolgozó több mint 80 ezer ápoló munkáját az ápolók nemzetközi napján.

 

Kategória ajánló