Ferihegy hírek

Gazdaság › Ferihegy

Egy hónap alatt háromszázezer utast fogadott az új ferihegyi utascsarnok

20.02.15 11:49

Január 15-ei átadása óta háromszázezer induló és érkező utast fogadott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az új beszállítócsarnoka - tájékoztatta a Budapest Airport az MTI-t.

Mi lesz a parkolóház helyett Ferihegyen?

20.02.14 07:40

Miközben az európai toprepülőtereken megszokott a fedett parkolóház, Budapesten egyelőre lekerült a napirendről a megépítése. Az idei főszezonban csaknem 5000 autó tud majd egyszerre parkolni Ferihegyen - számolt be a Világgazdaság.

Helyreállt a forgalom a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

20.02.13 17:43

Helyreállt a forgalom a Ferihegyi repülőtérre vezető útonBudapesti Rendőr-főkapitányság2020. 02. 20., cs - 10:59 Elszállították a balesetben sérült autókat.

Torlódás Ferihegyi Repülőtérre vezető úton

20.02.13 17:16

Lerobbant autó akadályozza a forgalmat. A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. február 13-án 15 óra 44 perckor Budapest XIX. kerületében, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton; a belváros felé vezető egy autó lerobbant és akadályozza a…

Százmillió forintból védekezhet a Budapest Airport a koronavírus ellen

20.02.12 06:49

Egy hőkamerát tesztel a Budapest Airport, de egyelőre bőven van pénze a cégnek arra, hogy ha még nagyobb baj lenne a járvány miatt, akkor tegyen valamit.

Megnyílt a budapesti repülőtér első vállalati várója

20.02.11 17:46

A Tungsram üzleti partnerei számára nyílt meg a Budapest Airport területén az első magyar vállalati reptéri váró. A 70 négyzetméteres Tungsram Lounge az üzleti kapcso-latápolás új, innovatív eszközét jelképezi, valamint mérföldkő a Tungsram és…

Jelentős változás jön Ferihegyen, ami főleg a nyári időszakban jelenthet könnyebbséget

20.02.11 16:13

Újabb utasbiztonsági ellenőrző pontokat nyit a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője a ferihegyi repülőtéren, hogy a nyári időszakban is 15 perc alatt maradjon a biztonsági ellenőrzéshez a várakozási idő.

A(z) "Ferihegy" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Csökkentett üzemmód a budapesti repülőtéren

A koronavírus-járvány utasforgalomra gyakorolt rendkívüli hatása miatt a Budapest Airport további változtatásokat vezetett be a terminálüzemeltetésben.

Budapest

Újabb, kínai védőfelszerelés-szállítmányt hozó gép szállt le Liszt Ferenc repülőtéren

Megérkezett a Huawei egészségügyi adománya a Liszt Ferenc repülőtérre pénteken. A kínai távközlési vállalat egyebek mellett 50 ezer maszkot adományozott Magyarországnak a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

Top magyar cég

Csökkentett üzemmód a budapesti repülőtéren

A koronavírus-járvány utasforgalomra gyakorolt rendkívüli hatása miatt a Budapest Airport további változtatásokat vezetett be a terminálüzemeltetésben.

Tudomány

Oroszország orvosokat és egészségügyi felszerelést küld Szerbiába

Az orosz légierő repülőgépei 11 járattal szakembereket és felszerelést szállítanak Szerbiába a koronavírus-járvány elleni védekezéshez - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

 

Kategória ajánló