Ferenc pápa hírek

Ismert személy › Ferenc pápa

Thai fogadtatás Ferenc pápának

Ma 08:46

Thaiföldön a pápa három napot tölt, ezalatt találkozik az országot vezető hivatalos személyekkel, valamint misét celebrál a bangkoki Nemzeti Stadionban.

Ferenc pápa szegényeknek osztott ételt és kritikával utalt a Black Fridayre

19.11.17 14:12

Hátrányos helyzetű olaszokkal és külföldiekkel, magányos idősekkel és betegekkel, hajléktalanokkal telt meg a Vatikán a szegények világnapján, amelyen Ferenc pápa ezerötszáz rászorulóval ebédelt a pápai állam audienciatermében vasárnap.

Magyar pap ad tanácsot Ferenc pápának

19.11.16 20:51

Tóth Tamás, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára a Kultúra Pápai Tanács konzultora lett. Megbízatása öt évre szól.

Gyula Tv Híradó 2019. 11. 07.

19.11.08 07:07

Témák: – A tehetség mellé akarat párosult: mondta Erkel Ferencről Zámori Ida, a zeneszerző nevét viselő középiskola igazgatója. A Himnusz zeneköltőjének november hetedikei születésnapján több programmal emlékeztek Gyulán. – Lassan véget ér a…

"Kereszténynek lenni tilos és bűncselekmény" – Ferenc pápa halottak napi misét mondott

19.11.02 18:45

Az ókori keresztényekhez hasonlította a hitükért ma is üldözött keresztényeket Ferenc pápa a Szent Priscilláról elnevezett római katakombákban bemutatott misén halottak napján. Fotó: Pixabay "Egykor a keresztényeknek el kellett bújniuk (..), hogy…

Ferenc pápa: A szentek közöttünk éltek

19.11.01 13:31

A katolikus egyházfő kijelentette, a szentté avatott férfiak és nők nem egyszerű jelképek, távoli, elérhetetlen emberek. Olyan emberekről van szó, megtapasztalták az élet mindennapjainak nehézségeit.

Gyakori vendég az orosz elnök az európai uniós fővárosokban

19.10.30 07:11

A Nézőpont Intézet Magyar Nemzetnek készített felméréséből kiderül: a hazai közvélemény 43 százaléka pozitív véleménnyel van Oroszországról, míg 36 százalék elutasító. 

A(z) "Ferenc pápa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Átadták a katolikus iskola új tornatermét Pásztón

Átadták a Magyar Szentek Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola új tornatermét szerdán a Nógrád megyei Pásztón.

Ország

Medvegázolások: a saját menesztését kéri a Beszterce-Naszód megyei prefektus

Mert ő sem tudott volna többet tenni egy ilyen helyzetben.

Ország

Itthon és a Vatikánban egyszerre kezdődik az Eucharisztikus Kongresszusra való készülés

A karácsonyra készülő adventi időszakban a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus standjai megjelennek Budapest közterein és a gyertyagyújtás más helyszínein, köztük a Szent István-bazilikánál.

 

Kategória ajánló