Ferenc pápa hírek

Ismert személy › Ferenc pápa

Ferenc pápa is megkapta a Covid-oltást

21.01.13 19:52

A 84 éves Ferenc pápa az átlagosnál nagyobb veszélyben van a koronavírus miatt, mert a tüdejének egy darabját még fiatalabb korában el kellett távolítani. Az oltásról azt mondta: nem érti, egyesek miért tartják veszélyesnek.

Ferenc pápa is megkapta az koronavírus elleni oltást

21.01.13 18:13

Ferenc pápa megkapta a koronavírus elleni oltást - derült ki szerdán az argentin sajtóból.

Ferenc pápa is megkapta az oltást

21.01.13 18:13

A hírt az argentin sajtó írta meg, amit a Szentszék egyelőre nem erősített meg, csak annyit jelentett be, hogy a Vatikánban is megkezdik az oltások beadását, és a katolikus egyházfőt is készülnek beoltani.

Ferenc pápa is megkapta az oltást

21.01.13 18:13

A Szentszék egyelőre nem erősítette meg a hírt, csak annyit jelentett be, hogy a Vatikánban is megkezdik az oltások beadását.

Ferenc pápa is megkapta az oltást

21.01.13 18:13

A 84 esztendős egyházfő tüdejének egy darabját még fiatal korában eltávolították, ezért az átlagosnál nagyobb mértékben van kitéve a megbetegedésnek.

Ferenc pápa intézményesítette a nők liturgikus szolgálatát

21.01.13 17:22

A nők a liturgikus összejövetelek alkalmával szentírási szakaszokat olvashatnak fel, valamint a papnak vagy diakónusnak segítséget nyújthatnak az oltárszolgálatban.

A(z) "Ferenc pápa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

A Vatikán Isten létezését kutatja egy másik bolygón A vezércsel és a Csernobil alkotóinak közös sorozatában

Készül a The Sparrow sorozat Mary Doria Russell azonos című regénye, a Verebecske alapján A A Vatikán Isten létezését kutatja egy másik bolygón A vezércsel és a Csernobil alkotóinak közös sorozatában bejegyzés először a…

Nagyvilág

Pásztor: Azon dolgozom, hogy helyreálljon a személyforgalom Magyarország és Szerbia között

Mindenkit arra biztatott mielőbb jegyeztesse elő magát a koronavírus elleni védőoltásra.

Tudomány

Rendhagyó módon ünnepelik a magyar kultúra napját a külföldi magyar kulturális intézetek

Idén a koronavírus-járvány miatt rendhagyó módon ünneplik a külföldi magyar kulturális intézetek a magyar kultúra napját: a világ 24 országában jelen lévő hálózat New Yorktól Pekingen át Moszkváig elsősorban az intézetek…

 

Kategória ajánló