Fenyő János hírek

Ismert személy › Fenyő János

Gyárfás: Tasnádi, Portik és az orosz-ukrán maffia is zsarolni próbált

20.02.13 10:19

Tasnádi Péter, Portik Tamás és az orosz-ukrán maffia is próbálta zsarolni a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban - állította Gyárfás Tamás sportvezető, médiavállalkozó, az ügy elsőrendű vádlottja a Fővárosi Törvényszéken csütörtökön.

Megszólalt az ATV-nek Gyárfás Tamás: Nem a nemzetbiztonság küldte rám Portikot

20.02.11 11:16

Gyárfás Tamás az ATV-nek adott nyilatkozatában cáfolja azt a több sajtóorgánumban is neki tulajdonított állítást, hogy a Fővárosi Törvényszék előtt tett vallomásában azt mondta volna, hogy Portik Tamást a nemzetbiztonság küldte rá.

Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben Portik Tamás

19.12.19 06:10

Öngyilkosságot kísérelt meg börtöncellájában Portik Tamás, akit a Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással vádolnak – tudta meg a Blikk.

Egyszerre ül a vádlottak padjára Gyárfás és Portik

19.12.02 06:18

Egyszerre ül a vádlottak padjára Gyárfás Tamás és Portik Tamás a Fenyő-gyilkosság tárgyalásán, miután a Fővárosi Törvényszék egyesítette az ügyben folyó két eljárást – számolt be róla a Magyar Nemzet.

A(z) "Fenyő János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Hivatali visszaéléssel vádolják Gyurcsányék új igazságügyi szakértőjét

A Fenyő-gyilkosság ügyében nem adott át bizonyítékokat a nyomozó hatóságnak.

Sport

A volt főügyész csak februárban áll bíróság elé

A hivatali visszaéléssel vádolt Ihász Sándor – az ügy Gyárfás Tamással van kapcsolatban – nem tesz beismerő vallomást, írja a Magyar Nemzet.

Közélet

Hasba rúgta a buszvezetőt, 6 hónap felfüggesztettet kapott

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt november 27-én, gyorsított eljárásban bíróság elé állított egy férfit a Kiskőrösi Járási Ügyészség, aki hó közepén, a kiskőrösi buszpályaudvaron meglökte, rángatta és hasba…

Ország

Amerikától Szlovákiáig bírálják Soros Györgyöt

Trump a migránskaraván pénzeléséről, Fico destabilizációs kísérletről, Farage veszélyről beszélt.

 

Kategória ajánló