Fenyő János hírek

Ismert személy › Fenyő János

Fejér megyei házaspárra lőtt: megszületett a vádemelés

19.08.08 08:54

Előre kitervelten, nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete és lőfegyverrel való visszaélés miatt emelt vádat a Vas Megyei Főügyészség.

Mégsem Gyárfás Tamás a felbujtó?

19.08.05 13:48

Meglepő fordulat a médiavállalkozó gyilkosság ügyében. Kiüzent a börtönből a maffiózóként ismert Jurányi Zsolt, aki a ma nyilvánosságra hozott levelében azt állítja, hogy nem Gyárfás Tamást kéne gyanúsítani a Fenyő-gyilkosságért. Tudomása…

Visszakapja Gyárfás Tamás a 200 milliós óvadékot

19.07.25 14:36

Mivel az elrendelt kényszer-intézkedés hatálya 2018. november 11-én lejárt, a bíróság visszafizeti a letett óvadékot - ezt törvény írja elő.

Újabb fejlemények a Fenyő-ügyben

19.07.15 10:36

A Fővárosi Főügyészség P. Tamás kapcsán perújítási indítvány előterjesztésére tesz javaslatot a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészségnek - írja a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében a Fővárosi Főügyészség.

A Fenyő-ügy vége: két férfi, egy eset

19.07.10 07:39

Hamarosan eldől, vádat emelnek-e Gyárfás Tamás és Portik Tamás ellen Fenyő János meggyilkolásának ügyében. Sok mindent már tisztán látni, de vannak kérdőjelek bőven.

Portik Gyárfás Tamásnak: Amíg élsz, börtönben leszel

19.07.09 07:42

A Magyar Nemzet újabb, exkluzív információkhoz jutott a Fenyő-gyilkosság ügyé­ben. Gyárfás Tamás és Portik Tamás közötti rejtélyes beszélgetések további részleteibe nyertünk betekintést.

A politika csápjai

19.06.30 16:41

Kísérteties hasonlóságok fedezhetők fel Olof Palme svéd miniszterelnök lelövésének, illetve Fenyő János meggyilkolásának körülményei, illetve a nyomozás részleteinek vizsgálata során.

A(z) "Fenyő János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Vádemelés 21 év után

Vádat emelt Fenyő János megölése ügyében Gyárfás Tamás ellen felbujtóként, előre kitervelten elkövetett emberölés miatt a Fővárosi Főügyészség. A Fenyő-gyilkosság több mint két évtizedes ügye 2017 őszén vett gyökeres…

Sport

Megúszták Gyárfás Tamás zsarolói

Megszüntette a nyomozást a rendőrség Jozef Rohác és Imrich K. ellen Gyárfás Tamás megzsarolásának az ügyében.

Közélet

Akciót tartott a rendőrség Budapest belvárosában

Az akció célja a kábítószer-kereskedelem visszaszorítása, a bűncselekmények megelőzése, valamint a közterületi garázdaságok és egyéb jogsértések elleni fellépés volt.

Közélet

Váratlan fordulat, újabb ügyben emeltek vádat Portik Tamás ellen

Az ügyészség szerint az 1996-os ügetői merényletet Portik Tamás rendelte meg, miután megtudta, hogy egy hajtó ellene vallott.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló