Felvételi ponthatárok hírek

Tudomány › Felvételi ponthatárok

Négy nap maradt a jelentkezésre

20.02.11 15:25

Az államtitkár a sajtótájékoztatón kiemelte: több mint hatvan intézmény több mint 7200 szakja közül választhatnak a felvételizők. Legfeljebb hat képzésre lehet jelentkezni, az első háromra ingyen, a továbbiakra szakonként kétezer forintért. Schanda Tamás…

Megjelent a felvételi tájékoztató kiegészítése

20.01.29 19:37

Megjelent a Felsőoktatási felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése: a felvételi eljárás rendjének megfelelően a felsőoktatási intézmények a december 19-én kiadott tájékoztatóban közölt adatok egy részét módosították, és új képzéseket is…

Itt vannak a 2020-as keresztféléves felvételi ponthatárai

20.01.23 16:37

Közzétették az idei keresztféléves felvételi ponthatárait, több mint hatezer felvételiző tudta meg, bekerültek-e a kiválasztott egyetemre vagy főiskolára.

Felvételi: csökkennek a ponthatárok

20.01.21 09:40

A hallgatók érdekében bizonyos könnyítésekről döntött idén a minisztérium.

Csökkennek a felvételi ponthatárok

20.01.21 08:22

Nem minden állami ösztöndíjas képzés esetében lesz maximum 400 pont a bekerülési ponthatár – tudta meg a Világgazdaság.

A(z) "Felvételi ponthatárok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Tudomány

Keresztféléves felvételi: pontszámítás és ponthatárok

Holnap lejár a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje. Még nem sikerült eldönteni, hogy hova jelentkeztek? Megnéztük, hogy mit érdemes tudni a pontokkal kapcsolatban.

Közélet

Eddig jelentkezhetnek a központi írásbeli felvételire az általános iskolások

A hivatal tájékoztatása szerint a jelentkezést abba a középiskolába kell benyújtaniuk a diákoknak, amelyikben a vizsgát meg kívánják írni.

Közélet

Eddig jelentkezhetnek a központi írásbeli felvételire az általános iskolások

A hivatal tájékoztatása szerint a jelentkezést abba a középiskolába kell benyújtaniuk a diákoknak, amelyikben a vizsgát meg kívánják írni.

Közélet

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat. A felsőoktatási intézmény közlése…

 

Kategória ajánló