Felsőoktatás hírek

Közélet › Felsőoktatás

Az érettségi idején is biztonságos választás a közösségi közlekedés

20.05.08 10:02

Az érettségi vizsgák idejére életbe léptetett, a tanítási időszakban érvényes menetrendnél is sűrűbb járatkövetést biztosító közlekedési rendnek köszönhetően nem nőtt a fővárosi járatok kihasználtsága az elmúlt napokban, azok továbbra is…

Szavazás a mai vizsgáról: sikerült időben befejezni?

20.05.07 12:32

A nyelvi érettségiknél évről évre előfordul, hogy nehéz tartani az időbeosztást. Idén nektek sikerült időben végezni a feladatokkal? Szavazzátok meg!

Angol nyelvből vizsgáznak a diákok

20.05.07 10:01

Csütörtökön megkezdődtek az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok angol nyelvből tesznek írásbelit emelt- és közép szinten.

A német írásbelikkel folytatódnak az idegen nyelvi vizsgák

20.05.07 09:52

Ma reggel 9 órakor a német írásbelikkel folytatódnak országszerte az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok közép- és emelt szinten adnak számot tudásukról.

Óvodába csak orvosi és munkáltatói igazolással lehet vinni a gyerekeket

20.05.07 08:22

Szerbiában május 11-én, hétfőn újra megnyitják kapiukat egyes óvodák, illetve bölcsödék, viszont a szülők csak munkáltatói és orvosi igazolással vihetik gyermekeiket ezekbe az intézményekbe – írja az RTV honlapja. Az oktatási és az…

Folytatódnak az érettségik: így vizsgáznak ma a diákok

20.05.07 07:55

Ma reggel 9 órakor a német írásbelikkel folytatódnak országszerte az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok közép- és emelt szinten adnak számot tudásukról.

A(z) "Felsőoktatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A Színház- és Filmművészeti Egyetem nyílt levelet írt a parlamenti képviselőknek

A Színház- és Filmművészeti Egyetemről szóló törvényjavaslat vitájával ért véget az Országgyűlés aktuális ülése csütörtök este. Pénteken az egyetem vezetősége nyílt levelet fogalmazott meg az országgyűlési képviselőknek. Valóban szükség…

Közélet

Mikor érkezik a koronavírus második hulláma Magyarországra?

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora szerint ha kellő alapossággal követni tudjuk a koronavírus újonnan felbukkanó fertőzötteit, akkor nagy a valószínűsége, hogy el tudjuk kerülni a járvány nyári ismételt felbukkanását.

Közélet

Ötöst kapott az emelt szintű érettségijére a 67 éves színész

Sikeres emelt szintű érettségi vizsgát tett Szegedi Dezső.

Közélet

Hogyan számít bele az alkalmassági vizsga a felvételibe?

Sokatokban felmerülhetett a kérdés, hogy az alkalmassági vizsga vajon a 2020-as felvételi kapcsán milyen tényező a felvételiben. Most ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszolunk az Eduline.hu segítségével!

 

Kategória ajánló