Felsőoktatás hírek

Közélet › Felsőoktatás

Duális képzési adatkezelő platformot fejlesztett a Pannon Egyetem

19.11.23 09:49

Hallgató- és felhasználóbarát duális képzési adatkezelő platformot fejlesztett a Pannon Egyetem. Az egyetem tájékoztatása szerint a veszprémi központú Pannon Egyetem, a Pannon Fejlesztési Alapítvány és a Zalaegerszeg Felsőoktatásáért Közalapítvány…

Itt a 2020-as felsőoktatási toplista!

19.11.22 08:22

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem vezeti a HVG 2020-as felsőoktatási rangsorát. Harmadik helyen a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem végzett, megelőzve a Pázmány Péter Katolikus…

Jó hírek az egészségügyből

19.11.22 08:13

Hatvanegy helyet lépett előre a Semmelweis Egyetem a Times Higher Education (THE) friss szakterületi rangsorában. Az innovációs és technológiai miniszter szerint ez a klinikai-betegellátási gyakorlaton alapuló egészségügyi felsőoktatás sikere.…

Aki nem reggelizik, rosszabbul teljesít

19.11.22 05:39

Azok a diákok, akik általában nem reggeliznek, rosszabbul teljesítenek az érettségin, mint azok, akik rendesen megeszik a reggelijüket - erre az eredményre jutott egy brit kutatás.

OKJ-s imámképző indul Németországban

19.11.21 16:07

Megkezdődik a muszlim hitszónokok, azaz imámok képzése a német állami felsőoktatásban, az első kísérleti projekt csütörtökön indul az osnabrücki egyetemen – írta az Osnabrücker Neue Zeitung (NOZ) című német lap.

A Természetvédelmi Világszövetség tagja lett a Jane Goodall Intézetek globális szervezete

19.11.20 18:40

A Jane Goodall Institute Global két szavazattal fog rendelkezni a Természetvédelmi Világszövetségben, amelynek révén részt vehet a világközösségre vonatkozó természetvédelmi ajánlások és politika kialakításában.  

A rendőrszakma testközelből

19.11.19 13:46

A rendőrszakma testközelbőlORFK Kommunikációs Szolgálat2019. 11. 18., h - 14:57 Nyílt nap az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban.

A(z) "Felsőoktatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Felvételizik? Fontos határidő jár le csütörtökön

A továbbtanulók eddig pótolhatják a még hiányzó dokumentumaikat, illetve eddig módosíthatják a megjelölt szakok sorrendjét.

Közélet

Nyári egyetemet rendeznek Gyurcsányék

A 3 napos képzésre 18 és 30 év közötti fiatalokat várnak.

Közélet

Felvételizik? Fontos határidő jár le csütörtökön

A továbbtanulók eddig pótolhatják a még hiányzó dokumentumaikat, illetve eddig módosíthatják a megjelölt szakok sorrendjét.

 

Kategória ajánló