Felsőoktatás hírek

Közélet › Felsőoktatás

Morális és praktikus természetű döntés előtt az SzFE hallgatói

21.02.10 08:26

A régi Színház- és Filmművészeti Egyetemen a tavaszi félév február 22-én megkezdődik, a hallgatóknak pedig el kell dönteniük, hogy az átalakult, színleg alapítványi formában működő, de valójában kormányzati befolyás alá vont egyetemen…

A(z) "Felsőoktatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Új finanszírozási struktúra lesz a felsőoktatásban

Szeptembertől három pillérre épülő finanszírozási struktúrát vezetnek be a magyar felsőoktatásban, amely figyelembe veszi a felsőoktatási tevékenység különbségeit.

Közélet

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

A képzésre azokat várják elsősorban, akik már a zenei és kreatív iparban, múzeumokban, galériákban, a turizmusban vagy a szabadidős szektorban dolgoznak.

Közélet

50 ponttal kevesebb: nem mindig jár pluszpont az emelt szintű érettségiért

Fontos, hogy nem mindenkinek jelent automatikusan plusz pontot az emelt szintű érettségi. Ezeknek a feltételeknek kell megfelelnetek, hogy megkaphassátok az 50 pontot.

Közélet

Középiskolai felvételi - 7 tipp, hogy ne szúrd el a szóbeli felvételit!

Még alig tértél magadhoz az írásbeli felvételit követően, máris elkezdődtek a szóbeli felvételik. Tudjuk, hogy nehéz újra feltornázni a lelkesedésedet és megint megpróbálni maximálisan teljesíteni, de ne aggódj, van néhány tanácsunk,…

 

Kategória ajánló