Felsőoktatás hírek

Közélet › Felsőoktatás

Drámai fordulat: mégis életben van az ablakból kizuhant 17 éves fiú?

20.05.10 19:21

Az RTL Klub esti híradójában arról számolt be, hogy egy érettségit ünneplő házibuli közben kizuhant az ablakon és életét vesztette egy 17 éves fiú.

Maruzsa az Origónak: a „baloldali hisztéria” ellenére jó döntés volt megtartani az érettségit

20.05.09 14:16

Minden fennakadás, probléma, botrány nélkül sikeresen szerveztük meg a vizsgákat a rendkívüli helyzet ellenére – fogalmazott az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért felelős államtitkára az Origón megjelent szombati interjújában.

A „baloldali hisztéria” ellenére jó döntés volt megtartani az érettségit

20.05.09 13:42

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete kezdetben bojkottot hirdetett, arra kérte a tanárokat, hogy vegyenek ki szabadságot.

Szeptemberig valószínűleg már nem térnek vissza az iskolákba a diákok

20.05.08 21:13

Az iskolák felkészültek az idei érettségire – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Horváth Péter szerint mindenhol sikerült biztosítani a plusz termeket és felügyelő tanárokat, emellett a szükséges…

Érettségi mémgyűjtemény: vicces pillanatok a hétről

20.05.08 19:11

Az idei érettségi nem csak azért rendhagyó, mert szóbeli vizsgák nélkül zajlanak, hanem mert minden vizsgázó és vizsgáztató maszkban, kesztyűben tölti a vizsgaidőt - mindez néha vicces pillanatokat is szült a héten. Érdemes megnézni a következő…

Digitális átállásból jól vizsgáztak a diákok

20.05.08 18:28

A héten zajlott az írásbeli érettségi, de hogyan hatott az ide vezető, érettségizőket is érintő út a felkészülésre? A Telenor megbízásából az Ipsos által végzett kutatásból kiderül, hogy a kedvezőtlen körülmények ellenére a diákok többsége szerint jól ment…

Újraindulásra készen az iskolaszövetkezetek

20.05.08 18:04

A gazdaság újraindításakor a partnercégek számíthatnak a megyeszékhelyen található iskolaszövetkezetre.

Németérettségi – Megoldások fotókkal

20.05.08 14:47

Pénteken délelőtt 9 órakor a német írásbelikkel folytatódtak országszerte az idegen nyelvi érettségi vizsgák.

A(z) "Felsőoktatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Módosultak a tartózkodási engedéllyel rendelkezők beutazási feltételei

Módosultak a tartózkodási engedéllyel rendelkezők beutazási feltételei; a szabályozás különösen a felsőoktatásban résztvevők beutazását segíti elő - közölte a rendőrség kedden a honlapján.

Közélet

Módosultak a tartózkodási engedéllyel rendelkezők beutazási feltételei

Módosultak a tartózkodási engedéllyel rendelkezők beutazási feltételei; a szabályozás különösen a felsőoktatásban résztvevők beutazását segíti elő - közölte a rendőrség kedden a honlapján.

 

Kategória ajánló