Felház hírek

Közélet › Felház

Csodák történtek Orbán Gáspár mozgalmában

19.03.18 13:32

Március 15-én nagyszabású záróalkalmat rendezett a Tüskecsarnokban az Orbán Gáspár nevével fémjelzett keresztény mozgalom. A folytatásról kérdeztünk felházasokat és az egyik vezetőt. Videó.

Orbán Gáspár egyháza szerint szó sincs lenyúlásról, Jézus Krisztus előbb ígért örök életet, mint a kétfarkúak

19.02.25 14:28

A március 15-én, egy nagyjából 2,5 millió forintos plakátkampánnyal beharangozott rendezvényen búcsúzó Felház – Orbán Gáspár keresztény szektája – egyik plakátján a Magyar Kétfarkú Kutya Párt legismertebb szlogenjét használta:

Rádiós műsorvezető lesz az Orbán Gáspár-féle Felház egyik alapítója

19.02.04 05:30

Prekopa Donát – Ember Illés és Orbán Gáspár mellett – alapítója a Felház nevű keresztény mozgalomnak, hamarosan pedig minden reggel hallható lesz az új budapesti rádióban, a Manna FM-en.

Isten elkérte a zarándoklatra félretett pénzét, 300 ezer forintnak megfelelő eurót adott Orbán Gáspár vallási mozgalmának

18.11.07 12:50

Újabb isteni megnyilatkozásról számolt be a Facebook-oldalán nemrég az Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár fémjelezte Felház. A vallási mozgalom után ugyanis az adományok számolásánál találtak egy levélbe csavart köteg pénzt.

Befejezi Orbán Gáspár vallási mozgalma, a Felház, de azt ígéri, hogy a legjobb rész még hátra van

18.10.06 16:39

Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár keresztény vallási mozgalma, a Felház szombat délután posztolt egy bejegyzést a Facebookon arról, hogy a szervezet életében vége a három éve tartó kezdeti szakasznak, a 2018. őszi szemeszter alkalom az utolsó a Felház…

  A(z) "Felház" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó témák

  Közélet

  Orbán Gáspárék imádsággal forrasztanak össze törött csontokat

  Nagyszabású záróalkalmat rendezett a Tüskecsarnokban az Orbán Gáspár nevével fémjelzett Felház keresztény mozgalom március 15-én.

  Ismert személy

  Orbán Gáspár diákszervezetét szakkollégiummá minősítették

  2012-ben jöttek létre, azóta már több mint száz tagot számlálnak.

  Nagyvilág

  A Népszabadság, a Ceu, az Mta után Iványi Gábor sem tabu

  A “keresztény szabadság” letéteményese alig fejezte be ájtatos mondatait arról, hogy “ne cselekedd azt, amit nem szeretnéd, hogy veled cselekedjenek”, amikor Orbán Viktor pribékjei egy öt évvel ezelőtti, vitatott összeget leemeltek Iványi…

  Politikus

  Taps és vádak fogadták Orbánt Rómában

  Lelkes szelfizők várták Orbán Viktort (56) az olasz jobboldali párt, a Fratelli d'Italia (Olasz Testvérek párt) hét végi római rendezvényén, ahol vastapsot és bírálatot egyaránt kapott a miniszterelnök.

  Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló