Felcsút hírek

Magyar település › Felcsút

Osztrák focicsapatot venne Mészáros Lőrinc

20.07.30 12:32

A felcsúti milliárdosnak már van egy horvát csapata, most a nyugati szomszédunk egyik gárdájánál jelent meg kérőként.

Mégsem nyithat homokbányát Mészáros Lőrinc tájvédelmi területen

20.07.24 06:19

Legalábbis egyelőre. A kormány nem szüntette meg az érintett tiszakóródi területek védettségét, a Mészárosék által szüneteltetett környezeti hatásvizsgálati eljárás ellenben néhány napja végleg megszűnt.

A DK újra bírósághoz fordul a felcsúti tao-pénzek ügyében

20.07.23 15:58

Azt kérik a bíróságtól, hogy szólítsa fel a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt, hogy tegyen eleget a jogerős bírsági ítéletnek, és adja át a tao-pénzek felhasználásáról szóló dokumentumokat.

A(z) "Felcsút" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Fullasztó hőség: országos hőmérséklet rekordok Budapesten és környékén

Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint szombaton nagy hőség volt Budapesten és környékén. 35-37 fokos hőséget mértek. A top legforróbb pont Budakalász, Újpest és Felcsút volt. Az Országos Meteorológiai Szolgálat…

Politikus

Ismét felbukkant egy Mészáros-közeli cég a tram-train kapcsán

Mészáros Lőrinc neve mára szinte egybeforrt a vasútépítéssel. Ezúttal nem a szegedi járműtelepnél, hanem egy karbantartó gépre kiírt közbeszerzésnél diadalmaskodott egy Mészáros-közeli cég. Egy cseh céggel közösen indultak,…

Közélet

Gyönyörű a Hódtói Pihenőpark

,,Ha csak a sajtóhírekből tájékozódik valaki, azt hihetné, hogy a Hódtói Pihenőpark járhatatlan gaztenger - a valóság nem is lehetne ennél távolabb" - jelentette ki Márki-Zay Péter polgármester.

Sport

Megvan a magyar csapatok EL-selejtezőinek pontos időpontja

A Fehérvár és a Honvéd hazai pályán, a Puskás Akadémia idegenben játszik augusztus 27-én.

 

Kategória ajánló