Fekete Péter hírek

Ismert személy › Fekete Péter

Interjút adott az államtitkár: ezt gondolja a színháztörvény ellen tüntetőkről!

20.01.14 15:14

Hosszas csend után, egy hónappal a színháztörvény elfogadása után adott végre interjút a Magyar Nemzetnek Fekete Péter, ez EMMI kultúráért felelős államtitkára. A politikus nem kertelt megszólalásában...

A pekingi művészeti iskola nagy tapasztalatú tanárokkal várja a magyar diákokat

20.01.11 12:24

Fekete Péter államtitkár a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon jelentette be, hogy magyar állami ösztöndíjjal artista osztályt indít Pekingben a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ.

Xiii. Cirkuszfesztivál - világklasszis artisták és mesecirkusz-világpremier Budapesten!

20.01.10 00:07

Január 8. és 13. között a világ legjobb artistái a Fővárosi Nagycirkuszban! Nézz bele a show-ba az Én Vagyok Itt!-tel!

Jön a “CEU-modell” a színházaknál is?

19.12.11 15:32

Van olyan javaslat, hogy az állami és önkormányzati intézmények -akik nagyon komoly forrást kapnak a működésükre-, nem pályázhatnának NKA-pénzekre. A kulturális államtitkárság ezt helyesli - mondta az atv.hu kérdésére Fekete Péter államtitkár. L.…

Itt van a levél, amit Fekete Péter államtitkár írt a színházi vezetőknek

19.12.10 14:52

Az ATV Híradójának birtokába jutott a levél, amelyet Fekete Péter államtitkár küldött a színházi vezetőknek, miután nyilvánosságra került a kultúra finanszírozásáról szóló módosító javaslat. A levelet változtatás nélkül közöljük:

A(z) "Fekete Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Tizedik évadát zárta a Szarvasi Vízi Színház

Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár − a vízi színház egyik

Kultúra és szórakozás

Igazgatójelölti vita: sokban egyetértett Bodor Johanna és Komáromi György

A Pécsi Nemzeti Színház igazgatói posztjára pályázók között rendezett beszélgetést az Emberség Erejével Alapítvány és a Jelenkor folyóirat szerda este, a rendezvényen csak két aspiráns tudott megjelenni. Bodor Johanna és…

Kultúra és szórakozás

A cirkuszművészet bemutatására lehet pályázni

A cirkuszművészet sokszínű világának és szellemi örökségének bemutatására hirdet nyílt pályázatot képző- és iparművészeknek a Mank Nonprofit Kft. (Mank) és a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ.

Közélet

Emmi: az őszi szünetben is biztosított a rászoruló gyermekek étkezése

Budapest – Az őszi szünetben is napi egyszeri meleg ételt kaphatnak a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű családban élő gyerekek az őszi szünetben, az október 26. és 30. közötti munkanapokon.

 

Kategória ajánló