Fekete Péter hírek

Ismert személy › Fekete Péter

Érzékenyítő workshop indult a József Attila Színházban

20.09.22 12:08

Megkezdődött A színház mindenkié?! elnevezésű érzékenyítő workshop hétfőn a József Attila Színházban. A szakmai rendezvény fővédnöke Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára, akinek köszöntő…

Átadták a Quasimodo költőverseny díjait Balatonfüreden

20.09.18 21:52

Átadták a Quasimodo költőverseny díjait Balatonfüreden: az emlékdíjat Lövétei Lázár László “Melyik Nap alatt?” című versével, a különdíjat Zsávolya Zoltán Munkacímre című versével nyerte el, a Debrecen városa által felajánlott Térey-díjat pedig Garaczi László…

Fergeteges költőversenyt szerveznek Balatonfüreden

20.09.13 09:52

Népszerű és ismert résztvevőkkel, parádés programokkal szervezik meg idén a 28. Quasimodo költőversenyt és költőtalálkozót Balatonfüreden szeptember 17-19. között.

Új segítség a zenészeknek

20.08.30 21:28

Hallásvédelmi programot indított a zenekari zenészek egészségének védelmére az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), a programról Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár számolt be a fővárosi Budapest Music Centerben (BMC).

Fekete Péter szerint a Színművészeti új kuratóriuma nem akar rosszat

20.08.21 06:31

Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár nyilatkozott Híradónknak arról, hogy mi a véleménye a Színház-és Filmművészeti Egyetem körül kialakult helyzetről.

Zenélő Budapest: minikoncertek, közösségi hangszerek, várséták

20.07.01 15:10

Hatodik évadát kezdi meg a Zenélő Budapest koncertsorozat júliusban. Idén 200 minikoncert várja a közönséget.A világ Magyarországot a klasszikus zene országának tartja, de a statisztikák szerint a magyar lakosságnak csupán  hét százaléka olyan…

A cirkuszban kelnek életre a képzőművészet csodás nőalakjai

20.06.21 18:10

Fekete Péter rendező a Fővárosi Nagycirkusz porondján „gyúrja össze” a képzőművészetet és a cirkuszművészetet.

Magyar siker az I. Online Cirkuszfesztiválon

20.05.08 11:55

A különleges megmérettetésre összesen 685 artistaszámmal jelentkeztek a világ minden tájáról. A második helyezett egy magyar páros lett.

A(z) "Fekete Péter" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Érzékenyítő workshop indult a József Attila Színházban

Megkezdődött A színház mindenkié?! elnevezésű érzékenyítő workshop hétfőn a József Attila Színházban. A szakmai rendezvény fővédnöke Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára, akinek…

Kultúra és szórakozás

Elmaradnak a Miskolci Nemzeti Színház előadásai

A Miskolci Nemzeti Színház minden előadását elhalasztja október 5-ig, miután az intézmény több munkatársának pozitív lett a koronavírus-tesztje.

 

Kategória ajánló