Fekete-tenger hírek

Nagyvilág › Fekete-tenger

Oroszország 15 hadihajót küld a Fekete-tengerre

21.04.17 21:22

Hadgyakorlatozni. Az Egyesült Államok a múlt héten még azt tervezte, hogy két hadihajót küld ide, de végül letettek erről.

Orosz hadihajók tartanak a Fekete-tengerre

21.04.17 14:04

Hadgyakorlat céljából 15 orosz hadihajó tart a Fekete-tengerre, már áthaladtak az Azovi-tengert a Fekete-tengertől elválasztó Kercsi-szoroson az orosz haditengerészet közlése szerint, amelyet az Interfax orosz hírügynökség idézett szombaton.

Ukrajnában csökkent a búza ára, de a kukoricáé emelkedett

21.03.18 05:51

Az ukrán búza exportára tonnánként 1-2 dollárral mérséklődött az elmúlt héten az orosz búzaárak enyhe csökkenése és a 2021-es termés várható emelkedését követően – közölte az Apk-Inform tanácsadócég. Az ukrán eredetű 12,5 százalékos…

A(z) "Fekete-tenger" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Repülési korlátozást vezettek be az oroszok

Korlátozta április 20-24. között a repülést Oroszország a Krím és a Fekete-tenger egy része fölött - derült ki a nemzetközi légügyi értesítési rendszeren (NOTAM) kedden megjelent értesítésből.

Politikus

Hazaárulással vádolják Putyin „komáját”

Zelenszkij azzal dicsekedett, hogy több év óta most először nem növekedett, hanem apadt az oligarchák száma az országban.

Ország

“Sejthető volt, hogy nagy a baj, ezért a stúdióból egyből bevittek a sürgősségire” – felvétel közben lett rosszul és került kórházba a Konyhafőnök versenyzője

A Konyhafőnök című műsorral tér vissza a képernyőkre Kiss Norbert Ádám, aki korábban a Híradó, a XXI. század és a Házon kívül riportereként mutatta meg tudását. A már nyolc éve Hollandiában élő filmes a Konyhafőnök miatt jött…

Ország

Törökország fokozatosan enyhíteni kezd a járványintézkedéseken

Törökország hétfőtől fokozatosan enyhíteni kezd az április vége óta érvényben lévő "teljes zárlaton", amelyet a SARS-CoV-2 koronavírus okozta járvány romló mutatói miatt vezettek be - közölte vasárnap a török belügyminisztérium.

 

Kategória ajánló