Fekete-Győr András hírek

Ismert személy › Fekete-Győr András

Nagy Ervin: Hahó, Jourová asszony!

21.03.17 09:21

Ki tudja hangosabban megfenyegetni az Orbán-kormányt? Ki képes jobban megrémiszteni a jobboldali újságírókat? Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter vagy Fekete-Győr András?

Tiltakozás Fekete-Győr András szavai ellen

21.03.14 20:24

Az Mnmsz kötelességének érzi, hogy megszólaljon az egész médiaszakmát fenyegető kirohanás ellen.

Nekem anyukám volt az apukám is - szivárványcsaládban nőttem fel

21.03.09 10:38

A múlt héten hatályba lépett az a rendelkezés, amelynek következtében lehetetlenné vált az azonos nemű párok örökbefogadása Magyarországon. De mégis milyen szivárványcsaládban felnőni? Mi B-t kérdeztük, akit leszbikus édesanyja nevelt fel.

Nemrég nyitott volna, most későinek tartja a zárást a Momentum elnöke

21.03.08 12:59

„Ha én lennék a miniszterelnök” – ezzel a felütéssel hozta nyilvánosságra a Momentum elnöke a Facebookon, hogyan kezelné a járvány harmadik hullámát.

Magyarország-részvény, euró, négynapos munkahét – itt a Momentum előválasztási programja

21.03.07 18:34

A miniszterelnök-jelöltként már megnevezett Fekete-Győr András és a Momentum bemutatta, milyen programmal vesznek részt az ellenzéki előválasztáson. „2022-ben kapunk egy újabb esélyt, talán az utolsót, hogy elindítsuk Magyarországot a Nyugat…

A(z) "Fekete-Győr András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Mészáros Lőrincnek nem tetszett, hogy Fekete-Győr András bűnözőnek, strómannak, tolvajnak nevezte, ezért feljelentette

A bíróság szerint azonban az ország leggazdagabb embere közszereplő, így többet kell tűrnie. A keresetet elutasították, de a döntés nem jogerős.

Közélet

Ők lesznek az ellenzéki előválasztás angyalföldi jelöltjei!

2020. december 20-án megállapodás született hat magyar ellenzéki párt (Jobbik, DK, Momentum, LMP, Párbeszéd, MSZP) között a 2022-es országgyűlési választáson való együtműködésről. Ennek tartalma, hogy a…

Politikus

Dobrev: "Orbán megint nemet mondott a nemek közötti egyenlőségre"

Dobrev Klára közösségi oldalán közzétett bejegyzésében írt arról, hogy Orbán Viktor nem hajlandó aláírni azt a dokumentumot, amelyben a férfiak és nők közötti egyenlőség szerepel. Fotó:Mti/Mohai Balázs Férfiak és nők közötti…

 

Kategória ajánló