Fekete-Győr András hírek

Ismert személy › Fekete-Győr András

Összefogással behúzhatja az ellenzék 2022-t

20.08.16 17:25

Óriási lépést tett Magyarország a Fidesz legyőzése felé, hiszen több mint másfél évvel a választás előtt megszületett a demokratikus pártok összefogása! Orbán Viktor nem sokáig pöffeszkedhet már a Karmelitában!

Gyurcsány: A gödi helyzet okoz némi zavart

20.08.08 18:46

Tihanyban találkozott Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András a hétvégén, miután egyre jobban elmérgesedett a DK és a Momentum viszonya a gödi ellenzéki belháborúban.

Emléktáblát helyezett el Tiborcz István nyaralójánál Fekete-Győr András

20.07.31 20:34

Ajándékot helyezett el Tiborcz István balatoni nyaralója előtt Fekete-Győr András – szúrta ki a 444 és a Mérce. Orbán Viktor miniszterelnök lapinformációk szerint néhány napja veje, Tiborcz István balatoni úszómedencés birtokáról jelentkezett be…

Szétvet az ideg, és nem tudunk mit csinálni

20.07.18 12:46

Fecskendőket, gumi óvszert kerülgetnek a környéken élők a Népliget egyik lepusztult részén, egy épület most le is égett. Itt tart most az az ingatlanos háború, amit egy Fidesz-közeli vállalkozó indított pár éve.

A(z) "Fekete-Győr András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Varga Judit szerint Fekete-Győr átlépett egy határt, de Kocsis Máténál is kiverte a biztosítékot

Varga Juditnál és Kocsis Máténál is kiverték a biztosítékot Fekete-Győr András mondatai, hogy mire készülnek nagyarányú ‘22-es ellenzéki győzelem esetén. A Momentum elnöke nyilvánvalónak nevezte például a köztársasági elnök…

Ország

EL: fellegvári döntetlen a berni Fiatal Fiúk ellen

Jelen körülmények között a pontosztozkodásnak a Kolozsvári CFR örülhetett jobban. 

Közélet

Vizsgálat jöhet Koncz Zsófia kampányköltései miatt?

A Momentum azzal érvel, hogy a fideszes jelölt csak a Facebookon többet költött a megengedettnél a borsodi időközi választás előtt.

Politikus

Egy fideszes polgármester is lesz Karácsonyék Szabad Városok Szövetségében

Törökbálint csatlakozott Budapest és több ellenzéki város mellé.

 

Kategória ajánló