Fekete-Győr András hírek

Ismert személy › Fekete-Győr András

Összefogással behúzhatja az ellenzék 2022-t

20.08.16 17:25

Óriási lépést tett Magyarország a Fidesz legyőzése felé, hiszen több mint másfél évvel a választás előtt megszületett a demokratikus pártok összefogása! Orbán Viktor nem sokáig pöffeszkedhet már a Karmelitában!

Gyurcsány: A gödi helyzet okoz némi zavart

20.08.08 18:46

Tihanyban találkozott Gyurcsány Ferenc és Fekete-Győr András a hétvégén, miután egyre jobban elmérgesedett a DK és a Momentum viszonya a gödi ellenzéki belháborúban.

Emléktáblát helyezett el Tiborcz István nyaralójánál Fekete-Győr András

20.07.31 20:34

Ajándékot helyezett el Tiborcz István balatoni nyaralója előtt Fekete-Győr András – szúrta ki a 444 és a Mérce. Orbán Viktor miniszterelnök lapinformációk szerint néhány napja veje, Tiborcz István balatoni úszómedencés birtokáról jelentkezett be…

Szétvet az ideg, és nem tudunk mit csinálni

20.07.18 12:46

Fecskendőket, gumi óvszert kerülgetnek a környéken élők a Népliget egyik lepusztult részén, egy épület most le is égett. Itt tart most az az ingatlanos háború, amit egy Fidesz-közeli vállalkozó indított pár éve.

A(z) "Fekete-Győr András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Dippold Pál: Az átejtő

Úgy párolgott el Fekete-Győr András bátorsága a bíróság előtt, ahogyan csak gyáva ifjoncoké szokott.

Közélet

Márki-Zay Pétert támogatja a Momentum képviselőjelöltként az előválasztáson

A Jobbik után a Momentum is bejelentette a hódmezővásárhelyi polgármester támogatását.

Magyar település

A vonat és a busz nem terasz : kötelező a maszk a Győr-Moson-Sopron megyei járatokon is

Noha egyre kedvezőbbek a járványügyi mutatók és folyamatosan nő a beoltottak száma, a MÁV-Volán-csoport továbbra is arra kérte utasait, hogy a közösségi közlekedés igénybevétele során tartsanak be minden, a védekezéssel…

Politikus

Orbán Viktor: „A jövőt a gyermekeinknek építjük”

A szív fölemelkedik, ha az embernek megszületik a gyereke - mondta Orbán Viktor. A miniszterelnök a családok támogatásáról és annak lépéseiről beszélt videójában.

 

Kategória ajánló