Fejér hírek

Megye › Fejér

Ismerős ellenfél fogadja az Albát

21.01.16 19:46

Az Alba Fehérvár csapata három napon belül másodszor találkozik szombaton este 18 órakor a Jászebrényi Kse együttesével. A feladat adva, ismét le kell győzni a sereghajtót.

Fehérvár: Jó úton járunk, alakul a csapatunk

21.01.16 14:07

Hangya Szilveszter, a horvátországi felkészülés végére érő Mol Fehérvár FC védője bizakodva várja a tavaszt.

Osztrák hokiliga: a Dornbirn elvitte a pontokat Fehérvárról

21.01.15 22:00

Szokásosan fájdalmas meccset játszott a Dornbirnnal péntek este az egész idényben felülteljesítő Hydro Fehérvár AV19, és most simán ki is kapott 3–0-ra, úgyhogy még kell egy-két forduló, hogy biztosítsa a helyét a középszakasz felsőházában,…

Zsebkéssel szúrt az egyik vendég felé egy szórakozóhely előtt

21.01.15 16:19

Dr. Varga Lóránt a Fejér Megyei Főügyészség megbízott főügyész helyettese, a főügyész távollétében jogkörében eljárva az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek:

Felkészülés: kikapott Rovinjban a Dinamo Zagrebtől a Fehérvár

21.01.15 10:48

A horvátországi Rovinjban csapott össze a Dinamo Zagreb a Mol Fehérvár FC-vel felkészülési mérkőzésen, amelyen ugyan a fehérváriak szereztek vezetést Budu Zivzivadze góljával, a zágrábiak egy magabiztosan értékesített tizenegyessel gyorsan…

11 millió forintot vittek el három Fejér megyei ingatlanból

21.01.14 16:08

A Székesfehérvári Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatása meghosszabbítását, aki társával három különböző cég ingatlanából 11.000.000,- Ft-ot tulajdonított el.

Rovinji rovancs

21.01.14 15:19

A horvátországi edzőtábor legnagyobb erőpróbáját teljesítette a Mol Fehérvár, miután felkészülési mérkőzést játszott a dalmát bajnokság listavezetőjével, a Dinamo Zagrebbel.

A(z) "Fejér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Székesfehérvár vitte el Az Év Honlapja díjat turizmus kategóriában

Az Év Honlapja verseny díját nyerte el turizmus kategóriában a sostoszekesfehervar.hu oldal, amelyet 2020-ban hozott létre a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.

Magyar település

Székesfehérvár vitte el Az Év Honlapja díjat turizmus kategóriában

Az Év Honlapja verseny díját nyerte el turizmus kategóriában a sostoszekesfehervar.hu oldal, amelyet 2020-ban hozott létre a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft.

Top magyar cég

Regionálisan terjeszkedne az i-Cell

A MOL-lal kezd közös termékfejlesztésekbe és a nemzetközi piacokat célozza az i-Cell, amelyben a közelmúltban szerzett tulajdonrészt a Lead Ventures.

Sport

A dél-zalai pontszerzéshez Szakmeiszter János triplája kellett

Tavaly szeptemberről elhalasztott mérkőzést pótolt a futsal NB II. Nyugati csoportjában a Nagykanizsai FC.

 

Kategória ajánló