Fejér hírek

Megye › Fejér

Megvan a Fidesz megyei listavezetője Fejér megyében

Ma 10:43

Molnár Krisztián közölte, hogy a visszajelzések alapján rend, béke, nyugalom és fejlődés jellemzi a településeket, ezt szeretnék folytatni.

Ikarus: elszipkázott tehetségek

Tegnap 20:52

A második fordulót rendezik a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban, szokásunkhoz híven a hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit, vezetőit kértük fel egy kis esélylatolgatásra.

Előre hozott parlamenti választástól várnak megoldást Olaszországban

Tegnap 17:22

Szakértő szerint a választás kiírása végre tiszta vizet öntene a pohárba, és egy egységes világszemléletű és politikai nézetrendszeren alapuló kormány jönne létre.

Pozitív volt – előállították

Tegnap 17:13

A 42 éves pátkai sofőr ellen büntetőeljárás indult a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon. Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. 08. 22., cs – 09:17 A 42 éves pátkai sofőr ellen büntetőeljárás indult a…

Reagált a Fehérvár a román szövetségi kapitány vádjaira, hogy büntetik-e magyar-román játékosukat

Tegnap 14:10

Csütörtök délelőtt mi is megírtuk, hogy a Mol Fehérvár FC román-magyar kettős állampolgárságú futballistáját, Rus Adriánt azért száműzték a második csapatba, mert nem volt hajlandó elutasítani a román válogatottat a magyar kedvéért.

Mammográfiai szűréseket tartanak Fejér megyében

Tegnap 14:07

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfia szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Sárszentmihályon élő hölgyeket. Hantoson, Cecén és Dégen mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Esők után nem ritka a felhabzás

Tegnap 13:10

Augusztus 17-én, múlt héten vasárnap került fel a közösségi oldalra az az amatőr videófelvétel, amely azt mutatja: habzó, sűrű szenny lebeg a Duna vízén Dunaújváros közelében.

Együttműködés Székesfehérvár városának fejlődéséért

Tegnap 12:34

Együttműködési megállapodást írt alá Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Prosperis Alba Kutatóközpont Kft. és az Óbudai Egyetem. A Felek közös célként határozták meg, a jövőbeni kutatások helyben történő megvalósulását,…

Miért is jelentkezz? Van 5 jó okunk rá!

Tegnap 11:40

2020-ban is keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Egy percig se habozz, jelentkezz, hiszen értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád!

A(z) "Fejér" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Molnár Krisztián a Fidesz megyei listavezetője Fejér megyében

Rend, béke, nyugalom és fejlődés jellemzi a településeket.

Magyar település

Esők után nem ritka a felhabzás

Augusztus 17-én, múlt héten vasárnap került fel a közösségi oldalra az az amatőr videófelvétel, amely azt mutatja: habzó, sűrű szenny lebeg a Duna vízén Dunaújváros közelében.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló