Február hónap hírek

Esemény › Február hónap

Sztrájk a B. Braun gyöngyösi gyárában: továbbra sincs megoldás

Ma 15:49

A szakszervezet szerint a munkáltató nem veszi figyelembe, hogy koronavírus nem csupán a gazdaságot, de a munkavállalókat is érintette.

Ezen a héten célkeresztben az elhízás!

Ma 13:38

Elhízás Világnapja 2021: Tépjük ki közösen az elhízás gyökereit!   Február 28-án indult, és javában zajlik az Elhízás Hete 2021 eseménysorozat, mely 2021. március 4-én, az Elhízás Világnapján csúcsosodik ki. Ezen a héten az egész világ figyelme …

18 év fegyházbüntetésre ítélték a visszatérő maszkos és parókás rablót

Ma 07:47

A visszatérő maszkos és parókás rablót a Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség vádirata alapján a bíróság 18 év fegyházbüntetésre ítélte nem jogerősen.A vádirat szerint egy férfi 2019. február 6-án, éjfél körül, egy II. kerületi családi házhoz ment…

Közösségi irodatér nyílt a Westendben

Tegnap 23:25

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret Budapest kedvenc plázája, a Westend február 25-én. Az ötlet az éttermek zárvatartása miatt felszabadult terek biztonságos hasznosítását szem előtt tartva született. A…

A Perseverance felszíni képei a Marsról

Tegnap 21:40

A NASA Perseverance nevű "marsjárója" február 18-án landolt a vörös bolygón, közel hét hónapnyi utazás után, azóta pedig készített és küldött néhány lenyűgöző képet a Mars felszínéről.

Pénzügyi törvényt küldött vissza Áder János az Országgyűlésnek

Tegnap 18:16

Megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek Áder János köztársasági elnök az Egységes Szanálási Rendszerhez kapcsoló megállapodás módosításának kihirdetéséről szóló törvényt szerdán. A visszaküldést formai ok indokolja.

A(z) "Február hónap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Pár hónap és jön a gyerekeknek szánt vakcina: már kismamákon is tesztelik

A Johnson & Johnson vezérigazgatója szerint szeptemberre már a 18 évesek számára készített vakcinájuk is lesz. A koronavírus elleni oltóanyagot már kismamákon tesztelik.

Tudomány

Nem nyugszanak a kedélyek: újabb sztrájkra készülnek a vidéki gyárban

Elfogadhatatlan, hogy éppen az egyszer használatos orvosi segédeszközöket gyártó B. Braun vezetése hivatkozik a járvány okozta gazdasági nehézségekre - mondta a szakszervezeti szövetség alelnöke.

Közélet

Akiknek a piros lámpa is szabad jelzés – szabálytalankodók rendőrkézen (VIDEÓ)

A rendőrök továbbra is fokozott figyelmet fordítanak a szabálysértők forgalomból való kiszűrésére.

Közélet

Az asztma nem növeli a súlyos lefolyású Covid-19 kockázatát

A Stanford Egyetem kutatóinak tanulmánya 5596 olyan ember bevonásával készült, akiknek pozitív volt a koronavírustesztje 2020 márciusa és szeptembere között. A fertőzöttek 11 százaléka, köztük 100 asztmás páciens szorult kórházi…

 

Kategória ajánló