FBI hírek

Közélet › FBI

Biológiai rokonai után kutatott, az FBI legkeresettebb bűnözőinek listájáig jutott

21.03.10 06:55

Kathy Gillcrist tudta, hogy örökbe fogadták, arra azonban nem számított, hogy az FBI legkeresettebb bűnözőinek listájáig fog eljutni.

Kadirov bejelentkezett az FBI 250 ezer dolláros jutalmáért

21.03.05 07:39

Csecsenföld vezetője fényképpel igazolta, hogy járt nála a szövetségi nyomozóiroda által körözött, Vlagyimir Putyin „szakácsaként” ismert Jevgenyij Prigozsin, így jár neki a beígért jutalom.

Az FBI belföldi terrorcselekménynek minősítette a Capitolium elleni támadást

21.03.04 12:27

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) belföldi terrorcselekménynek minősítette a Capitolium elleni, január 6-iki támadást – közölte kedden Christopher Wray, az FBI igazgatója, az amerikai törvényhozás felsőházának igazságügyi bizottsága előtt.…

A kínai befolyás visszaszorítása lehet az új CIA igazgató fő feladata

21.03.02 21:34

Egyhangú szavazással jóváhagyta az amerikai törvényhozás felsőházának hírszerzési bizottsága William Burns jelölését a Központi Hírszerző Ügynökség igazgatói posztjára. Burns a Kínával folytatott versenyt az amerikai nemzetbiztonság…

Az FBI terrorcselekménynek minősítette a Capitolium ostromát

21.03.02 21:34

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) belföldi terrorcselekménynek minősítette a Capitolium elleni, januári támadást - közölte kedden Christopher Wray, az FBI igazgatója, az amerikai törvényhozás felsőházának igazságügyi bizottsága előtt.

Már szexuális zaklatással és fenyegetéssel is vádolják New York kormányzóját

21.03.02 20:38

Andrew Cuomo ellen februárban kezdett nyomozni az FBI, miután hivatala visszatartotta az idősotthonok halálozási adatait. Most egy képviselő és három nő mondta el a nyilvánosság előtt, hogyan fenyegette és zaklatta őket a kormányzó.

A(z) "FBI" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Nyilvános az FBI jelentése a súlyos károkat okozó lakóautós robbantásról

Csaknem három hónappal a súlyos károkat okozó nashville-i robbantás után az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) kizárta az elkövető terrorista indíttatását.

Nagyvilág

Folynak a nyomozások és perek a Capitolium ostromlói ellen

Lassan négy hónapja annak, hogy Donald Trump (akkor még hivatalban lévő) elnök beszédét követően, tüntetők ostrom alá vették, majd megszállták az amerikai törvényhozás épületét. A január 6-i események nemcsak a…

Infotech

Persze…túlterheléses támadás – Gulyás Gergely nem állt ki a mülleri teória mellett

Emlékeznek még, ahogy Müller Cecília teljes tekintélyét bevetve kijelentette, hogy a sebtiben, az éj leple alatt meghirdetett Pfizer-oltakozási lehetőség kapcsán leállt a kormány erre kijelölt oldala, aminek oka "túlterhelési támadás" volt?…

Nagyvilág

Westbrook vezérletével 295 pontos meccset nyert a Wizards

A Washington Wizards 154–141-re legyőzte a vendég Indiana Pacerst.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló