FBI hírek

Közélet › FBI

Trump nyomására távozhatott az FBI vezető jogásza

20.05.31 15:07

Az amerikai elnök és a republikánusok nem nézték jó szemmel, hogy a nyomozó iroda Trump és csapatának orosz kapcsolatait vizsgálja.

Lángokban Minneapolis: Amerika rasszista?

20.05.28 06:46

Lángokban áll Minneapolis. Az amerikai városban tüntetők kezdtek el gyújtogatni és fosztogatni, tiltakozásul amiatt, mert a hét elején rendőri intézkedés közben meghalt egy fegyvertelen afroamerikai férfi. Ráadásul még mindig nem nyugszanak a…

Az FBI tartott házkutatást a szenátornál, aki túl jókor adta el a részvényeit a tőzsde zuhanása előtt

20.05.14 22:13

Richard Burr akkor szabadult meg a részvényeitől, amikor ő már tudhatta, hogy a járvány közelít az Egyesült Államokhoz, de a közvélemény számára még nem volt egyértelmű, mekkora lehet a kár.

Trump frontális támadást indított Obama ellen

20.05.11 21:04

"Obamagate"-ről írt a Twitteren hétfőn Donald Trump amerikai elnök, azt sejtetve, hogy demokrata elődje, Barack Obama részese volt a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Michael Flynn volt nemzetbiztonsági tanácsadó elleni vizsgálatának.

A(z) "FBI" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Trump nyomására távozhatott az FBI vezető jogásza

Az amerikai elnök és a republikánusok nem nézték jó szemmel, hogy a nyomozó iroda Trump és csapatának orosz kapcsolatait vizsgálja.

Ország

Unikális megoldás: Amerikában már fizetnek a pálykezdőknek, hogy ne álljanak munkába

A 2008-2009-es válság óta nem volt példa arra, amit a The Wall Street Journal értesülései szerint az amerikai Evercore Partners pénzügyi tanácsadó tesz: a cég csaknem 5 millió forintnak megfelelő összeget kínál azoknak a már felvett…

Politikus

Hackertámadás érte Trump és Biden kampánystábját

Már a kínai és az iráni hackerek is aktivizálták magukat, hogy bejussanak Donald Trump és Joe Biden stábjának levelezésébe.

Politikus

Obama, Bush és Clinton után Carter is elítélte a rasszizmust

George Floyd halála után a még életben lévő volt amerikai elnökök mindegyike felszólalt a rasszizmus ellen. Trump egyelőre nem tette meg ugyan ezt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló