Facebook hírek

Márka › Facebook

Megegyezett a Facebook és az ausztrál kormány, helyreáll a hírszolgáltatás

21.02.23 07:33

Canberra azt akarta, hogy a Google és a Facebook fizessen az ausztrál sajtóorgánumokból átvett hírtartalmakért – most módosítják a törvénytervezetet.

Megegyezett a Facebook és az ausztrál kormány

21.02.23 07:32

A Facebook közösségi hálózatot üzemeltető cég kedden bejelentette, hogy napokon belül helyreállítja ausztráliai platformján a hírszolgáltatást, mert megállapodott a canberrai kormánnyal a köztük vitát kiváltó törvénytervezet módosításáról.

Letiltotta a Facebook a Bikini koncertjét

21.02.23 03:25

A platform szerint tulajdonjogi problémák miatt tiltották le őket, D. Nagy Lajos szerint sokkal inkább ideológiai okok és háttérhatalmak húzódnak meg döntés mögött.

Napi cenzúra: a Facebook törölte a mianmari állami tévécsatorna oldalát

21.02.22 20:15

A Facebook hétfőn törölte platformjáról az MRTV mianmari közszolgálati televíziós csatorna oldalát, egy nappal azután, hogy eltávolította a hatalmat február 1-jén puccsal átvevő hadsereg oldalát.

Ausztráliát nem törte meg a Facebook blokádja

21.02.22 08:25

Nem kívánják megváltoztatni a törvénytervezetet, amely alapján a Facebook és a Google köteles lenne megosztani bevételeit a hírszolgáltatókkal, akiknek a hírei megjelennek az oldalaikon.

Tudáspórba kvíz: 10 szórakoztató kérdés, vajon tudod a választ?

21.02.21 18:27

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt lelépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet. Van saját kvíz ötleted?

Letiltotta a Facebook a mianmari hadsereg hivatalos oldalát

21.02.21 14:27

A közösségi média legnépszerűbb platformjáról törölték a mianmari hadsereg hivatalos oldalát, a vállalat szerint ugyanis több ízben is megsértették a Facebook közösségi irányelveit.

A(z) "Facebook" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Koronavírus: 4469 új fertőzött, 72 beteg elhunyt

Az Operatív Törzs az oltási stratégia módosításán dolgozik, hogy minél többen minél előbb megkapják az első oltást a rendelkezésre álló vakcinákból.

Tudomány

A távmunkát kipróbálók a járvány után is folytatnák az otthoni munkavégzést

Az értelmiségi munkakörben foglalkoztatottak harmada dolgozott folyamatosan távmunkában, míg a szakmunkásoknál 10 százalék volt ez az arány.

Márka

Hátborzongató dolog látható Csernobilban: a Google Maps előtt nincsenek titkok - Videó (18+)

Csernobil az atomkatasztrófa óta egyszellemváros, de a technika segítségével most is sétálhatunk benne.  Ám, amit egy fiatal talált Google Maps-es túrája során, arra nem volt felkészülve.

Közélet

Jelentős fejlesztési forrással számol a balatonföldvári költségvetés

Tartalékkal és jelentős fejlesztési forrással számol az idei költségvetés, amit több alkalommal is munkaértekezleten tárgyalt a Képviselő-testület majd a város polgármestere ezt követően fogadott el. 2021-ben is közel 2 milliárd forintból…

 

Kategória ajánló