Facebook hírek

Márka › Facebook

„Szerezzük vissza a vírus előtti életünket!” – Így összegezte az elmúlt hét eseményeit Varga Judit

Tegnap 17:32

Varga Judit igazságügyi miniszter a Facebookon írt arról, hogy mi minden történt az elmúlt egy hétben, valamint úgy gondolja, hogy ha Brüsszel nem rontotta volna el a vakcinabeszerzést, akkor előrébb lenne egész Európa.

A verseny kényszeríti ki a modellváltást

Tegnap 16:52

Varga Judit igazságügyi miniszter, a Miskolci Egyetem kuratóriumi elnöke – mint a felsőoktatási intézmény egykori hallgatója –, valamint Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora adott interjút.

Kamara a karmesterrel - Új online sorozatot indít az Óbudai Danubia Zenekar

Tegnap 13:32

Vasárnap este 18 órakor debütál a zenekar Facebook-oldalán az Ódz legújabb sorozata. Hámori Máté vezetésével kötetlen beszélgetések és kamarazenélés során ismerkedhetünk meg a muzsikusok zenéhez fűződő viszonyával és az újrakezdés…

Hatalmas perre számíthat a Facebook a legutóbbi súlyos adatszivárgás miatt

Tegnap 05:10

Egy ír jogvédő szervezet bíróság elé szeretné citálni a közösségi média népszerű platformjának képviselőit, szerintük ugyanis nem védték meg kellőképpen felhasználóik bizalmas adatait.

Fekete-Győr továbbra is ragaszkodik az online előválasztáshoz

21.04.17 15:13

A Medián kutatására hivatkozva írja Facebook-oldalán a Momentum elnöke, hogy csak az összes ellenzéki szavazó mozgósításával lehetséges a kormányváltás 2022-ben, ezért ragaszkodnak továbbra is az online előválasztáshoz.

Kitart a diákváros ügye mellett Karácsony

21.04.17 13:04

A politikus azt írta szombaton a Facebookon, hogy "a kínai pártirányítás alatt álló egyetem" Budapestre telepítése, "mint cseppben a tenger mutatja, miféle kormányzás is folyik Magyarországon".

A(z) "Facebook" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Jótékonysági bikaviadal a munkanélküli torreádoroknak

Már a torreádorok is a végét járják. A koronavírus nekik is súlyos károkat okozott, így jótékonysági bikaviadalt rendeznek májusban Madridban a járvány miatt munka nélkül maradt matadorok, más néven torreádorok megsegítésére.   A…

Tudomány

Betett a járvány Budapest leglehúzósabb éttermének

A belvárosi Monarchia, korábban Galilei nevet viselő vendéglátóhelyet a külföldi turisták mellett több hazai hírportál is „lebuktatta”.

Márka

Megtéveszthette a Google a mobilos felhasználóit

Szakértő: alig vagyunk tisztában azzal, mennyi adatunkat használják az online felületek.

Közélet

Ez történt ma!

Itt olvashatja mi történt április 18-án Hódmezővásárhelyen és környékén. A héten interjút adott Hódmezővásárhely polgármestere a Partizán közéleti és politikai talk-showban, ahol ismét elhangzottak nézetei a gyermekneveléssel…

 

Kategória ajánló