Fábián Juli hírek

Ismert személy › Fábián Juli

A Fábián Juli Emlékalapítvány pályázata

20.06.10 16:10

Pályázatot írt ki az elmaradt koncertek, rendezvények miatt nehéz helyzetbe került zeneipari háttérmunkások (roadok, hang-, video- és fénytechnikusok, sofőrök, turnémenedzserek) számára a Fábián Juli Emlékalapítvány. A hatmillió forintos…

Megható film a fiatalon elhunyt énekesnőről

19.12.14 14:07

Szinte napra pontosan két évvel Fábián Juli halála után, 2019. december 15-én kerül bemutatásra Lévai Balázs “Like a Child” című dokumentumfilmje, amely Juli fájdalmasan rövid életét követi végig.

Fábián Juli narrálja az életéről szóló új filmet

19.12.04 21:22

„Nem szobrot szerettünk volna emelni, hanem az embert bemutatni a maga örömeivel és kétségeivel együtt” – mondta lapunknak Lévai Balázs, a Fábián Juli-film készítője, aki további kulisszatitkokat is elárult a december 15-én debütáló filmről.

Tóth Vera képtelen feldolgozni a barátnője halálát

19.11.28 15:19

A két éve elhunyt Fábián Juli életéből készült filmet decembertől láthatja a közönség.

A(z) "Fábián Juli" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Fábián Juli ma lenne 40 éves

Ma este a "Like a Child" című film a Petőfi Tv műsorán

Életmód

12 sütemény, aminek a kávé adja a pikantériáját

A kávét vagy szereti valaki, vagy nagyon nem. Így van ez a kávés sütikkel is - bár hallottam már olyanról, aki tiramisuban nagy duzzogva elfogyasztja...Kávés sütiket hoztunk!

Kultúra és szórakozás

A Fatal Error gitárosa, Joós Bence hosszú évek óta először áll egy színpadon édesapjával az M2 Petőfi Tv-n

A Fatal Error Akusztik 2020. szeptember 27-én 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban, majd egy nappal később szeptember 28-án hétfőn, 22:10-kor a teljes koncert látható lesz az M2 Petőfi TV-n.

 

Kategória ajánló