Ezer lámpás éjszakája hírek

Közélet › Ezer lámpás éjszakája

Megszüntették a büntetőeljárást az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány ügyében

20.06.22 18:40

A BRFK arról tájékoztatta Kárász Róbertet, hogy lezárult az Ezer Lámpás Éjszakája Alapítvány ügyében Tényi István feljelentése nyomán indult eljárás - mondta az atv.hu-nak a műsorvezető.

Eltűnt gyermekek világnapja – A reményt soha nem szabad feladni

20.05.25 17:05

Május 25-ét Ronald Reagan amerikai elnök 1983-ban nyilvánította nemzetközi emléknappá, az eltűnt gyermekek világnapjává.

A(z) "Ezer lámpás éjszakája" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Már nem nyomoznak Kárász Róbert ellen

A NAV után a rendőrség sem talált bűncselekményre utaló jeleket. Bűncselekmény hiányában megszüntette a rendőrség a nyomozást Kárász Róbert ügyében – tudta meg a hvg.hu Kárász ügyvédjétől, Papp Gábortól. A…

Esemény

Az idegenforgalmi világnap alkalmából ingyenes a belépés a Gömör-Kishonti Múzeumba

Vasárnap, szeptember 27-én, az idegenforgalmi világnap alkalmából ingyenesen lesz látogatható a rimaszombati Gömör-Kishonti Múzeum.

Kultúra és szórakozás

„Sok mélypontom volt” – A járvány Muri Enikőt sem kímélte: őszintén mesélt elmúlt időszakáról

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt az elmúlt időszakról Muri Enikő, aki nem tagadja, a járvány-helyzet miatti koncertstop, valamint színházi munkáinak kényszerű felfüggesztése rendkívül megviselte.

Közélet

Moszkva jegyzékben követeli Navalnij leleteit

Az oroszok masszív dezinformációs kampányról beszélnek a Navalnij-ügy kapcsán. Közben lefoglalták az ellenzéki politikus moszkvai lakását egy bírósági ítéletre hivatkozva.

 

Kategória ajánló