Exatlon hírek

Kultúra és szórakozás › Exatlon

Dráma az Exatlonban! Sírva omlott össze Kocsis Lilkó

21.02.19 18:17

Már az első pillanattól kezdve hatalmas az összhang Kocsis Lilkó és Szabó Franciska között. Mindenben támogatják, biztatják egymást, de most lehet, hogy egymás ellen kell párbajozniuk.

Borzalmasan néznek ki Gelencsér Timi bokái, óriásira duzzadtak

21.02.19 16:31

Az Exatlon bájos és csodaszép riporternője megmutatta, hogy jelenleg milyen lábproblémái vannak, és egy ideig biztosan ne várjunk tőle futással kapcsolatos posztokat.

Furcsa sportok: indul a hóröplabda-szezon

21.02.19 14:10

Lehet, hogy 2026-ban az olimpián is találkozhatunk vele. Hétvégén az ausztriai Wagrainban megkezdődik az idei hóröplabda European Tour. Igen, jól olvasták: hóröplabda. A röplabdázás néhány éve működő téli szakága bemutató sportágként…

Dominikáról üzentek a versenyzők!

21.02.19 08:16

Az Exatlon Hungary női versenyzőinek ugyanazt a három kérdést tettük fel. Meglepő válaszokat kaptunk tőlük. női versenyzőinek ugyanazt a három kérdést tettük fel. Meglepő válaszokat kaptunk tőlük.

Exatlon: Lilkó és András ”akciózásától” zengett a Tábor, kivágták a műsorból

21.02.18 14:07

Kocsis Lili és Virág András olyan hangosak voltak, hogy tőlük zengett az egész Dominikai Köztársaság. Nézzétek meg az Exatlon Hungary kimaradt jelenetét!

Exatlon Hungary: karibi élmény és fölényes győzelem

21.02.18 11:02

Nem csak egy karibi élmény, hanem egy fölényes győzelem is várt a Kihívókra a szerdai versenynapon. EXATLON HUNGARY – ÖSSZEFOGLALÓ CIKK  Míg a Kihívók a mennyországot, a Bajnokok a poklot járták meg a Végjátékban…

Exatlon-Réka hihetetlenül szexi bikinis teste Dominikáról

21.02.17 18:19

Eddig is sejthettük, hogy Réka egy nagyon csinos lány, de az Exatlon szerelése mindezt nem teljesen adta vissza.

A(z) "Exatlon" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés